Admiralengracht 303

1056 EB Amsterdam

Details

Adres Admiralengracht 303
1056 EB Amsterdam
Huurprijs € 4.575 per maand
Status Beschikbaar
Oppervlakte 145 m²
Units vanaf 145 m²
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging In woonwijk
Snelweg op 500 m tot 1000 m
Bouwjaar 1932
Energielabel A

Omschrijving

OBJECT
De kantoorruimte met tuin en vergaderruimte is gelegen in de populaire buurt ‘De Baarsjes’ in Amsterdam West, aan de rand van de hippe Kinkerbuurt met onder meer de inmiddels beroemde Foodhallen en gezellige Ten Kate markt. De Baarsjes kenmerkt zich verder door de Amsterdamse School architectuur en visionaire opzet waarbij gebouwen soms wel gebeeldhouwd in plaats van gemetseld lijken. Op korte afstand vindt u een diversiteit aan winkels en supermarkten, speciaalzaken, restaurants en cafés (o.a. de neef van Fred, De Hallen, Café Cook, Goldmund en nog veel meer).

De combinatie tussen de ligging tegen het centrum aan en de nabijheid van parken zorgt voor een grote populariteit. Voor groen en ontspanning bevinden het Erasmuspark en het Rembrandtpark op loopafstand.

Het object bestaat uit circa 145,3 m² v.v.o. kantoorruimte en beschikt over een tuin met een schuur. De ligging aan het water geeft de locatie een rustige uitstraling, terwijl alles wat onze bruisende hoofdstad te bieden heeft om de hoek is.

BESCHIKBARE RUIMTEN
Voor verhuur is ca. 145,3 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar gelegen op de begane grond.

HUURPRIJS
€ 4.575,- per maand, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 35,- per m² v.v.o. kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal volledig gerenoveerd opgeleverd worden, onder andere voorzien van:
• Glazen puien aan voor en achterzijde (geïsoleerde beglazing);
• Hoogwaardige plafond- en vloerafwerking;
• (LED) verlichting;
• Hoogwaardige toiletgroep(en);
• Pantry;
• Douche;
• Elektra en IT bekabeling;
• Vloerverwarming.

ENERGIELABEL
Het object is voorzien van energielabel A.

HUURPERIODE
Nader overeen te komen.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

BTW
Huurder dient voor meer dan 90% BTW belastbare prestaties te verrichten in het gehuurde. Indien huurder op enig moment niet aan dit criterium voldoet, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd, teneinde het financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

BESTEMMING GEMENGD - 3
De voor Gemengd - 3 aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- consumentverzorgende dienstverlening in de kelder, het souterrain en de eerste bouwlaag;
- publieksgerichte zakelijke dienstverlening in de kelder, het souterrain en de eerste bouwlaag;
- maatschappelijke dienstverlening inclusief bijbehorende ondergeschikte horeca in de kelder, het souterrain en de eerste bouwlaag;
- kantoren in de kelder, het souterrain en de eerste bouwlaag;
- galerieën in de kelder, het souterrain en de eerste bouwlaag;
- bedrijven categorie I en II uit de bij deze regels gevoegde Staat van inrichtingen in de kelder, het souterrain en de eerste bouwlaag, met uitzondering van de in de Staat van inrichtingen genoemde garagebedrijven.

BEREIKBAARHEID
Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Via S105/S106 is de Ringweg A10, A4 en A2 goed met de auto te bereiken.

Per auto:
Het object is binnen circa 5 minuten bereikbaar vanaf de ring A10, via de Jan Evertsenstraat of Jan van Galenstraat. De A10 ligt op steenworp afstand van de buurt waardoor je gemakkelijk naar steden zoals Haarlem, Utrecht of Leiden reist.

Per openbaar vervoer:
De tramhalte aan de Admiraal de Ruijterweg - waar tramlijnen 7, 13 en 17 passeren - evenals de bushalte gelegen aan de Jan Evertsenstraat - waar buslijnen 18 en 217 passeren - bevinden zich om de hoek van het object. Amsterdam Centraal ligt op circa 10 minuten fietsafstand en daarmee is de rest van Nederland middels diverse treinverbindingen uitstekend bereikbaar. Vanaf Amsterdam Centraal zijn er verschillende tram-, metro-, en buslijnen welke naar diverse richtingen vertrekken.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging neemt u contact op met TREC.
Terug naar overzicht