Hogehilweg 4

omschrijving

Object:
Het vrijstaande kantoorgebouw is centraal gelegen in kantorenpark Amsterdam Zuidoost. Het kantoorgebouw is een modern en zakelijk gebouw met goede parkeervoorzieningen en een totale oppervlakte van circa 4.033 m².

Het object is gelegen in de directe nabijheid van NS-station Amsterdam Bijlmer en deze kantoorlocatie ontwikkelt zich sterk op het gebied van recreatie en werken. Amsterdam Zuidoost is uitgegroeid tot één van de meest populaire vestigingslocatie in de Amsterdamse regio. Op loopafstand ligt het winkelcentrum 'Amsterdamse Poort' en bijvoorbeeld IKEA. Het gebouw is voorzien van een groen energielabel B. Schuin tegenover ligt Hogehilweg 8. Hier is de Keynes Club met restaurant, fitness en vergaderrruimtes gevestigd. Hier kunnen huurders van de Hogehilweg 4 ook gebruik van maken.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid met de auto is optimaal door de centrale ligging, tussen knooppunt A1 (Amsterdam - Amersfoort), A2 (Amsterdam - Utrecht), A9 (Haarlem - Amsterdam Zuidoost) en de A10 (ringweg Amsterdam).

Op enkele minuten loopafstand ligt metrohalte Bullewijk. Deze halte bevindt zich op één halte vanaf NS-station Amsterdam Bijlmer Arena. Vanaf hier zijn er directe verbindingen met Amsterdam Centraal, luchthaven Schiphol, Amersfoort, Almere en Utrecht.

Tevens heeft het gebied de beschikking over een hoogwaardige busverbinding (Zuidangent). Deze verbinding betreft een vrij liggende busbaan gelegen tussen Amsterdam Zuidoost, luchthaven Schiphol, Haarlem en Hoofddorp.

Oppervlakte beschikbaar:
Op dit moment zijn er smart office units (kant -en- klare kantoorunits) voor verhuur beschikbaar. In Smart Office bent u flexibel qua huurtermijn en is er geen investering nodig. De ruimtes zijn turnkey en plug& play. Gezamenlijke meeting rooms en internet zijn bij de huurprijs inbegrepen. Net als de gezamenlijke meeting rooms.

Parkeren:
Voor het kantoorgebouw geldt een gunstige parkeernorm van 1 parkeerplaats per circa 50 m² gehuurde kantoorruimte.

Huurprijs kantoorruimte:
Onderstaande huurprijzen zijn inclusief servicekosten, internet, vergaderruimte en koffie.
- Een kantoorunit voor 2 tot 4 personen vanaf € 1.100,- per maand;
- Een kantoorunit voor 4 tot 6 personen vanaf € 1.550,- per maand.

Huurprijs parkeren:
€ 1.950,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau:
• Representatieve entree;
• 2 Personenliften;
• Gezamenlijke toiletfaciliteiten;
• Systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen;
• Te openen ramen;
• Centrale verwarming door middel van radiatoren;
• Mechanische ventilatie met topkoeling;
• Turn-key oplevering is mogelijk.

Het naastgelegen gebouw 'Keynes Club' is van dezelfde eigenaar. Desgewenst kan hier gebruik worden gemaakt van voorzieningen zoals een hippe restaurant, vergaderfaciliteiten en een fitnessruimte.

terug naar aanbod

Hogehilweg 4 - Amsterdam

Adres

Hogehilweg 4
1101 CC  Amsterdam

Huurprijs

€ 1.100 /m

Beschikbaar metrage

20 m²

specificaties

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
P.C. Hooftstraat 150
1071 CG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Croeselaan 251 BSA
3521 BR Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl