Pilotenstraat 70

omschrijving

OBJECT:
Het kantoorgebouw ligt in bedrijventerrein de Schinkel te Amsterdam en is gevestigd op een zichtlocatie langs de ringwegen A10 (West) en A4. Deze strategische locatie is optimaal te bereiken met zowel auto als openbaar vervoer en ligt op enkele minuten afstand van Luchthaven Schiphol en Amsterdam Centraal.

Het kantoorgebouw bestaat uit diverse kantoorunits en kijkt uit op tennispark Jaagpad. De kantoorruimte bestaat uit 135 m² v.v.o. verdeeld over de eerste verdieping en een entresol verdieping.

In de directe omgeving zijn gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals: M7 Real Estate, CBRE, Anna agency, ZZDP Architecten en diverse horecagelegenheden als Brasserie Jefferson en restaurant Atelier.

OPPERVLAKTE:
Voor verhuur is er momenteel 135 m² v.v.o kantoorruimte beschikbaar voor verhuur, verdeeld over de eerste verdieping en een entresol verdieping.

HUURPRIJS:
€ 213,- per m² v.v.o. per jaar.

SERVICEKOSTEN:
€ 75,- per maand te vermeerderen met BTW.

PARKEREN:
€ 125,- per maand te vermeerderen met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt in huidige gerenoveerde staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- Gesausde wanden;
- Lift;
- Pantry voorzien van inbouwapparatuur;
- Toiletgroep;
- Huidige gietvloer;
- Airconditioning;
- Verwarming door middel van radiatoren;
- Onoverdekte parkeerplaats.

BEREIKBAARHEID:
Het kantoorgebouw ligt aan de ringwegen A10 West en A4 van Amsterdam en is daardoor goed bereikbaar met zowel metro, tram, bus en auto.

PER AUTO:
Per auto is het object optimaal te bereiken vanaf de ringweg A10 West. Afslag S107 (Sloten) ligt op 5 autominuten afstand van het kantoorgebouw. Vanaf de A10 zijn rijksweg A4 (Amsterdam - Schiphol - Den Haag - België) en A9 (Amstelveen-Alkmaar) binnen enkele minuten te bereiken.

PER OPENBAAR VERVOER:
Op 5 minuten lopen, aan de rand van het bedrijventerrein Schinkel, bevindt zich de dichtstbijzijnde bushalte. Rond het vlakbij gelegen Hoofddorpplein zijn diverse bus- en tramverbindingen. Op 15 minuten loopafstand bevindt zich metrostation Henk Sneevlietweg. Vanaf dit metrostation zijn metrolijnen 50 (Isolatorweg - Gein), 51 (Isolatorweg - Centraal Station) en treinstation Sloterdijk, Bijlmer Arena, Amsterdam Amstel en Amsterdam Zuid gemakkelijk te bereiken.

terug naar aanbod

Pilotenstraat 70 - Amsterdam

Adres

Pilotenstraat 70
1059 CR  Amsterdam

Huurprijs

€ 213 /m²/jr

Beschikbaar metrage

135 m²

specificaties

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
P.C. Hooftstraat 150
1071 CG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Croeselaan 251 BSA
3521 BR Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl