Van Marwijk Kooystraat 3

omschrijving

OBJECT
Het object aan de Van Marwijk Kooystraat is gelegen op een zichtlocatie in het ‘Amstel Business Park’ en bestaat uit circa 2.400 m² v.v.o. bedrijfsruimte en circa 750 m² v.v.o. kantoorruimte. Op dit moment zijn er diverse ruimten voor verhuur beschikbaar.

Het kantoorgebouw is door de gunstige ligging, dichtbij de snelwegen A2 en A10 en bij OV stations Overamstel, van der Madeweg en NS Station Duivendrecht, goed bereikbaarheid. Tevens ligt Amstel Business Park Zuid op fietsafstand van de binnenstad van Amsterdam en vormt het een schakel tussen het gebied Amsterdam Arena/Amstel III en de binnenstad van Amsterdam.

LOCATIE & OMGEVING
Amstel Business Park heeft zich de afgelopen periode ontwikkeld op diverse gebieden. Naast de renovatie van een aantal grote kantoorgebouwen, zullen er op korte termijn ook woningen worden gerealiseerd. De eerste fase van het project Enter/ Amsterdam gelegen aan de Joan Muyskenweg is grotendeels gereed. Hier is een mix gerealiseerd van een hotel, studenten- en starterswoningen, vrije sector huurwoningen, koopwoningen
en zelfbouwkavels.

Tevens opende in de zomer van 2018 het eerste Van der Valk-hotel te Amsterdam. Naast de 206 hotelkamers is er een à la carte restaurant, een buffetrestaurant en een bar met terras aan het water van de Duivendrechtsevaart. Daarnaast is er een vergadercentrum met congres- en vergaderruimtes en op de 3e etage een wellnesscentrum met buitenzwembad. Door de toekomstige combinatie van werken en wonen zal het nu al populaire gebied een stevige upgrade ondergaan.

In de directe omgeving zijn diverse gerenommeerde (internationale) bedrijven en instanties gevestigd, waaronder Picnic, Zuidpark Makro, BMW/ Mini, G-star, HelloFresh, Hanos, Bastion Hotel, Gsmweb en Qurrent.

BESCHIKBARE RUIMTE & HUURPRIJS
Voor verhuur is er circa 426 m² v.v.o. bedrijfs- en kantoorruimte beschikbaar, welke als volgt in het gebouw is gelegen:
- Kelder - ca. 235 m² v.v.o. bedrijfsruimte - € 50,- per m² per jaar;
- Begane grond (Unit 4C) - ca. 191 m² v.v.o. kantoorruimte - € 200,- per m² per jaar;

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 25,- per m² v.v.o. kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeren mogelijk op de openbare weg (€ 0,85 per uur) of in de nabij gelegen parkeergarages. Er bestaat de mogelijkheid om diverse vaste abonnementen af te sluiten met de gemeente Overamstel.

OPLEVERINGSNIVEAU unit 4C
De kantoorruimte is onder andere voorzien van:
- Huidige vloerafwerking (betonlook);
- Huidige verlichting;
- Huidige pantry;
- Huidige sanitaire voorzieningen;
- Deels te openen ramen (dubbel glas).

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het gebouw is uitstekend bereikbaar met de auto gelegen op 500 meter van afslag van de ringweg A10.

Per openbaar vervoer:
Vanaf Centraal Station Amsterdam en NS station Amstel is de Van Marwijk Kooystraat goed bereikbaar, via de metrolijnen 50 en 51 waarvan de halte ‘Overamstel’ zich op 200 meter loopafstand bevindt.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging neemt u contact op met TREC,

terug naar aanbod

Van Marwijk Kooystraat 3 - Amsterdam

Adres

Van Marwijk Kooystraat 3
1114 AG  Amsterdam

Huurprijs

€ 200 /m²/jr

Beschikbaar metrage

191 m²

specificaties

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl