Polarisavenue 47

2132 JH Hoofddorp

Details

Adres Polarisavenue 47
2132 JH Hoofddorp
Huurprijs € 225 per vierkante meter per jaar
Status Beschikbaar
Oppervlakte 356 m²
Units vanaf 356 m²
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging Kantorenpark
Snelweg op 2000 m tot 3000 m
Bouwjaar 1992
Energielabel A+

Omschrijving

OBJECT
Transpolis is gelegen in kantorenpark Beukenhorst-Oost en kan worden gezien als ‘De Poort’ van de kantorengebieden Beukenhorst te Hoofddorp. Dit kantoorgebouw wordt ook wel de ‘Eye-catcher’ van Hoofddorp genoemd door de goede locatie ten opzichte van de Rijksweg A4 en de Kruisweg. Met name door de strategische ligging nabij Amsterdam Schiphol Airport, heeft de regio Haarlemmermeer en de kantorenparken Beukenhorst-Oost en Beukenhorst-Zuid in Hoofddorp een internationale aantrekkingskracht.

Het kantoorgebouw heeft een totaal oppervlak van ongeveer 18.000 m² verdeeld over zeven verdiepingen (verdeeld over drie bouwdelen) en beschikt over ongeveer 450 parkeerplaatsen, gelegen in de parkeergarage bij het gebouw en op het vernieuwde afgesloten buitenterrein. De entree en het buitenterrein zijn recent gerenoveerd. Daarnaast heeft het kantoorgebouw meerdere faciliteiten zoals een full-service receptie, een groot bedrijfsrestaurant en sportfaciliteiten

Transpolis heeft met zijn kwaliteit, serviceniveau, voorzieningen en bewezen track record in bezettingsgraad een fundamentele positie ten opzichte van het overige aanbod in Hoofddorp.

OPPERVLAKTE
Op de 2e verdieping van bouwdeel C is een hoogwaardige turnkey kantoorruimte van circa 356 m² v.v.o. gerealiseerd voorzien van splinternieuwe vloeren, pantry, plafonds, scheidingswanden en verlichting.

Uiteraard kunt u als huurder gebruik maken van alle faciliteiten in de andere bouwdelen van Transpolis, zoals een full-service receptie die uw bezoek vriendelijk te woord staat, een huismeester voor alledaagse vragen, bedrijfsrestaurant met terras, vergaderruimten en auditorium, deelfietsen en een eigen shuttle service van het NS-station Hoofddorp van en naar Transpolis.

PARKEREN
Het kantoorgebouw beschikt over een parkeergarage en een vernieuwd eigen afgesloten parkeerterrein. De parkeernorm bedraagt 1:42.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 225,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeerplaats: € 1.250,- per plaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 75,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot met nacalculatie (prijspeil 2023).

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

OPLEVERINGSNIVEAU
De hoogwaardige kantoorunit wordt in ‘turnkey’ staat opgeleverd, voorzien van:
- Systeemplafond met ingebouwde LED verlichtingsarmaturen;
- Open industrieel plafond (beton en de installaties zijn zwart afgewerkt);
- Kabelgoten ten behoeve van telefoon-, elektra-, en databekabeling;
- Luxe keuken voorzien van vaatwasser, quooker kraan, koelkast en combi oven;
- Glazen scheidingswanden;
- Deels visgraat PVC vloer, deels tapijt;
- Inbouwkasten.

ENERGIELABEL
Transpolis is reeds voorzien van een energielabel A+ en beschikt over een BREEAM Excellent rating.

BREEAM
Breeam bestaat sinds 2009 en is een duurzaamheidscertificering die verder gaat dan alleen het energieverbruik. Dit keurmerk beoordeelt de duurzaamheidsprestatie van bestaande gebouwen binnen negen verschillende aandachtsgebieden op basis van credits en onderdelen waar punten voor behaald kunnen worden.

Met BREEAM kan de duurzaamheid van een gebouw dus objectief worden gemeten en worden vergeleken met andere gebouwen. Daarnaast biedt BREEAM de mogelijkheid om de score van het eigen gebouw in de komende jaren te verbeteren. Dit maakt niet alleen het gebouw duurzamer, het draagt ook bij aan lagere energiekosten, een beter
binnenklimaat van het gebouw en een gezondere werkomgeving.

Het kantoorgebouw beschikt inmiddels over een BREEAM Excellent rating conform BREEAM-NL In-Use Asset 2016 V1.0. Dit wordt doorgaans gezien als de hoogste rating voor bestaande bouw.

WELL
De internationale WELL Building Standard is een sterk in opkomst zijnde methodiek voor het vaststellen van de gezondheidsprestaties van gebouwen, zowel in Nederland als internationaal. Het besef van de noodzaak van gezonde bedrijfsvoering is toegenomen en uit onderzoek is gebleken dat de fysieke en sociale omgeving voor meer dan 50% bepalend is voor de gezondheid van de mens en daarmee een cruciale rol speelt.

De WELL methodiek beoordeelt de tien aandachtsgebieden op basis van features en onderdelen waar punten voor behaald kunnen worden. Door de WELL methode wordt inzicht gegeven in de gezondheid van het gebouw, kunnen de prestaties van dit asset worden vergeleken en kunnen plannen worden gemaakt om de gezondheid van het
asset en de organisatie te verbeteren.

Verhuurder heeft onderzoek gedaan naar additionele maatregelen ten einde een gezonder gebouw te creëren voor het eigenaarsdeel. Na uitvoering van de benodigde werkzaamheden zal het kantoorgebouw beschikken over een WELL Gold Core Certification conform WELL V2.

VOORZIENINGEN
- Bemande full service receptiedesk;
- Shuttlebus service naar het NS station Hoofddorp;
- Deelfietsen, handig voor een boodschap of afspraak in de buurt;
- Elektrische oplaadpunten;
- Bedrijfsrestaurant met een sfeervolle bar en groot zonneterras;
- Gloednieuw vergadercentrum bestaande uit 8 grote- en kleinere vergaderruimten en auditorium voor 200 personen;
- Business Center gemanaged door de grootste aanbieder van flexibele werkplekken in de wereld met een netwerk
van ruim 1500 locatie;
- Centrale postkamer met interne bezorgdienst;
- Huismeester/handyman.

BEREIKBAARHEID
Per auto
Het gebouw is bereikbaar via Rijksweg A4 en A5 – ‘Westrandweg’ – via de afslag 3 (Hoofddorp – Aalsmeer) en provinciale weg N201 – de doorgaande weg vanaf Zandvoort naar Hilversum. Deze afslag geeft directe toegang tot de kantorenparken Beukenhorst-Oost en Beukenhorst-Zuid.

Per openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer is het object zeer goed bereikbaar. Kantorenpark Beukenhorst Oost grenst aan NS station Hoofddorp. Vanaf NS station Hoofddorp zijn er directe verbindingen naar: Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam-Zuid, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Centraal, Zaandam, Purmerend, Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen,
Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Den Bosch, Arnhem, Nijmegen en vele tussenstops op deze routes.

Vanaf NS Station Hoofddorp is Transpolis per shuttle bus - als standaard service van de gebouweigenaar - in enkele minuten bereikbaar. Verder kan de afstand tussen het kantoorgebouw en het NS station te voet in circa 10 minuten worden afgelegd.

Ten slotte beschikt het kantorenpark Beukenhorst-Oost over een tweetal haltes:
Hoofddorp Station en Hoofddorp Beukenhorst. Middels de snelle busverbindingen van R-Net buslijnen 300, 340, 341 en 397 zijn bestemmingen als Amsterdam, Schiphol, Nieuw Vennep, Haarlem goed bereikbaar.

Meer informatie vindt u in onze brochure of neem contact met ons op via 020-7670330.
Terug naar overzicht