Scorpius 1

omschrijving

OBJECT & LOCATIE:
Avenue Building is één van de meest in het oog springende kantoorgebouwen van Hoofddorp. Het kantoorgebouw ligt direct naast het treinstation Hoofddorp, bij de op- en afritten naar rijksweg A4 (Amsterdam – Den Haag) en op slechts vijf minuten reisafstand van luchthaven Schiphol en 10 minuten vanaf Amsterdam.

Avenue Building bevindt zich in de campus-achtige omgeving Park 20I20. Park 20I20 is het eerste duurzame, full service kantorenpark in Nederland. Deze filosofie is op Park 20I20 vertaald naar een gebied met gebouwen van hoogwaardige architectuur waarin veel aandacht is besteed aan een gezond werkklimaat, bijzondere en innovatieve energiebesparende maatregelen en een scala aan voorzieningen die de levendigheid en het gemak vergroten. Park 20I20 biedt diverse faciliteiten aan, waaronder het restaurant Den Burgh. Voorts bieden het ANWB Fox theater, het FIFPro auditorium en het 20I20 Experience Center mogelijkheden voor het organiseren van evenementen voor, of het vergaderen met grote groepen. Verder bevinden zich onder andere een kinderopvang en het Novotel Hotel direct naast Park 20I20.

Avenue Building heeft een totaal oppervlak van circa 10.182 m² en 88 parkeerplaatsen en is bijna helemaal verhuurd aan meerdere kantoorgebruikers. Het negen verdieping hoge kantoorgebouw is opgeleverd in 2001 en heeft een energielabel A. Avenue Building heeft onlangs het BREEAM-NL In-Use ‘very good’ certificaat behaald. Recentelijk is de entree volledig gerenoveerd en voldoet deze thans aan de hedendaagse maatstaven voor duurzaam kantoorgebruik.

OPPERVLAKTE:
De totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van het kantoorgebouw bedraagt 10.182 m² v.v.o. Voor de verhuur is momenteel 283 m² v.v.o beschikbaar, inclusief een aandeel in de algemene ruimte.

HUURPRIJZEN:
Kantoorruimte: € 185,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeerplaatsen: € 1.500,- per plaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 45,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot met nacalculatie.

BESCHIKBAARHEID
In overleg, per direct behoort tot de mogelijkheden.

PARKEREN
Het kantoorgebouw beschikt over een zeer ruime naast,- en ondergelegen parkeergarage.
Er zijn 18 parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage.

OPLEVERINGSNIVEAU
Algemene ruimten:
- Een representatieve entreehal met een bemande receptiebalie op de begane grond;
- 3 Liften.

Kantoorruimten:
De kantoorruimte wordt as-is aangeboden met de volgende voorzieningen:
- Nieuwe vloerbedekking;
- LED verlichting;
- Een nieuw systeemplafond;
- Eigen pantry aansluiting en toiletvoorzieningen per verdieping;
- Geschilderde wanden.

BEREIKBAARHEID
Avenue Building is gelegen op een zeer prominente locatie, direct naast het NS station Hoofddorp. Door de ligging pal naast het treinstation Hoofddorp is de bereikbaarheid van het kantoorgebouw uitstekend zowel per auto als openbaar vervoer.

Per auto
Per auto is het gebouw zeer goed te bereiken via de Kruisweg (N201) en de rijksweg A4 (Amsterdam - Den Haag - Rotterdam). Het object is op slechts tien minuten van de luchthaven Schiphol gelegen.

Per openbaar vervoer
NS station Hoofddorp beschikt over snelle busverbindingen van R-Net. Door de buslijnen 300 (busverbinding tussen Haarlem via Schiphol naar Amsterdam Zuidoost), 310 (busverbinding tussen Amsterdam Zuid WTC via Schiphol naar Nieuw-Vennep), 340 (richting station Haarlem), 341 (richting station Amsterdam Zuid) en 397 (richting Leidseplein via Airport) is NS station Hoofddorp goed bereikbaar.

Vanaf NS station Hoofddorp zijn er diversen directe treinverbindingen. Luchthaven Schiphol is per trein in 4 minuten te bereiken, Amsterdam Centraal in 20 minuten, Utrecht Centraal in 40 minuten en Rotterdam Centraal in 60 minuten.

terug naar aanbod

Scorpius 1 - Hoofddorp

Adres

Scorpius 1
2132 LR  Hoofddorp

Huurprijs

€ 185 /m²/jr

Beschikbaar metrage

283 m²

specificaties

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
P.C. Hooftstraat 150
1071 CG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Croeselaan 251 BSA
3521 BR Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl