Siriusdreef 10 - 20

omschrijving

OBJECT
Het kantoorgebouw Aquarius is een ontwerp van het architectenbureau Van Tilburg en Partners en is gelegen op een zichtlocatie vanaf rijksweg A4 en de Kruisweg. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 9.872 m² v.v.o. verdeeld over de begane grond, 1e t/m 5e verdieping. Op dit moment is er circa 864 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.

Het representatieve en vrijstaande kantoorgebouw ligt in een fraai kantorenpark, waar zich vele nationale en internationale bedrijven hebben gevestigd, waaronder PostNL, TNO, Walt Disney, L‘Oreal, Fox Reizen en Sanoma. In de directe omgeving zijn er diverse restaurants (Den Burgh en Puur), Hotel Hyatt en kinderopvang Kindergarden gevestigd.

Het NS station Hoofddorp, Hampton by Hilton Hotel, Golden Tulip Express Hotel, Crown Plaza Hotel, restaurant L‘Hirondelle en het (winkel)centrum van Hoofddorp zijn tevens op loopafstand gelegen.

BESCHIKBARE RUIMTEN
Het gebouw omvat in totaal circa 9.872 m² v.v.o. Op dit moment is circa 864 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar, welke als volgt in het gebouw zijn onderverdeeld:
4e verdieping - ca. 864 m² v.v.o. kantoorruimte

PARKEREN
De parkeernorm is 1:50 m² v.v.o. kantoorruimte. De parkeerplaatsen zijn gelegen in de parkeergarage onder het gebouw en op het parkeerdek voor het gebouw.

HUURPRIJZEN
Kantoorruimte: € 195,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeerplaats: € 1.250,- per plaats per jaar.
Servicekosten: € 45,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Algemene ruimten:
- Hoogwaardige entree;
- 2 personenliften;
- Pantry aansluitingen per vleugel;
- Dames- en herentoiletgroep per vleugel;
- Aparte containerruimte.

Kantoorruimte:
- Systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- Mechanische ventilatie met topkoeling;
- Kabelgoten t.b.v. elektra- en databekabeling;
- Vrij indeelbare vloervelden.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het kantoorgebouw Aquarius is bereikbaar via rijksweg A4 en A5 – ‘Westrandweg’ – via de afslag 3 (Hoofddorp – Aalsmeer) en de provinciale weg N201 – de doorgaande weg vanaf Zandvoort naar Hilversum. Sinds medio 2013 is er een nieuwe afslag vanaf rijksweg A4 met directe toegang tot de kantorenparken Beukenhorst-Oost en Beukenhorst-Zuid geopend.

Per OV:
Ook met het openbaar is het gebouw Aquarius zeer goed bereikbaar. Kantorenpark Beukenhorst Oost grenst aan NS station Hoofddorp. Vanaf NS station Hoofddorp zijn er directe verbindingen naar: Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam-Zuid, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Centraal, Zaandam, Purmerend, Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Arnhem, Nijmegen en vele tussenstops op deze routes.

Het kantoorgebouw bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand van NS station Hoofddorp, tevens is er een bushalte in de nabijheid gelegen, welke een stop is voor de navolgende buslijnen: buslijn 169 (van Hoofddorp Spaarne Ziekenhuis – via Hoofddorp – naar Aalsmeer); buslijn 263 (van Rijsenhout – via Aalsmeer en Schiphol-Rijk – naar
Station Hoofddorp).

Ten slotte beschikt het kantorenpark Beukenhorst-Oost over een drietal haltes van de Zuidtangent (Amsterdam Zuidoost - Amsterdam Zuid WTC - Amsterdam Schiphol Airport - Hoofddorp - Haarlem). Deze haltes bevinden zich bij het NS station Hoofddorp, aan de Spicalaan en ter hoogte van de Kruisweg. Middels Zuidtangent-buslijnen 300 en 310 is Amsterdam Schiphol Airport binnen circa 7 minuten bereikbaar.

terug naar aanbod

Siriusdreef 10 - 20 - Hoofddorp

Adres

Siriusdreef 10 - 20
2132 WT  Hoofddorp

Huurprijs

€ 195 /m²/jr

Beschikbaar metrage

864 m²

specificaties

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
P.C. Hooftstraat 150
1071 CG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Croeselaan 251 BSA
3521 BR Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl