Thermiekstraat 10 - 106

omschrijving

OBJECT
Schiphol Oost is het historische gedeelte van Amsterdam Schiphol Airport. De combinatie van de verschillende functies in het gebouw, de ligging aan het platform, de architectuur van het gebouw en het hoogwaardige opleveringsniveau maken de General Aviation Terminal tot een unieke locatie om uw kantoorruimte te vestigen.

Natuurlijk zijn alle kantoorgebouwen op Schiphol-Oost uitstekend bereikbaar per auto, fiets, bus én vliegtuig. Het business park staat in directe verbinding met de A9, N232 en luchthaven Schiphol.

Schiphol-Oost is een levendige werkomgeving. Dat komt omdat Schiphol-Oost een gebied in ontwikkeling is dat volop mogelijkheden biedt aan bedrijven met groei en innovatie in hun DNA. Er is ruimte voor nieuwe huisvestingsconcepten voor bedrijven, ruimte voor nieuwe huurders in bestaande kantoorgebouwen en er zijn flexibele werkplekken.

FACILITEITEN
De ambiance op Schiphol Oost is gemoedelijk, met verschillende horecagelegenheden en diverse voorzieningen op loopafstand, zoals het viersterren
Steigenberger Airport Hotel met sportbar en fitnessruimte, Tulip Inn Airport Hotel, Wings Food & Drinks, NEST werkplekken met koffiebar de Huismeester, golfbaan The International, AH to go, Huiskamer Oost voor ontspanning en inspiratie en het Amsterdamse Bos.

BESCHIKBARE RUIMTEN
Op dit moment is circa 432,49 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar, welke als volgt in het gebouw zijn onderverdeeld:
1e verdieping unit K00-002 - ca. 387,74 m² v.v.o. - € 225 per m² per jaar - per direct beschikbaar
3e verdieping unit K02-016 - ca. 44,75 m² v.v.o. - € 190 per m² per jaar - per 1-1-2022 beschikbaar

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

PARKEREN
Er bevinden zich parkeerplaatsen in de parkeerkelder onder het gebouw en op het terrein van de terminal. Tevens is er additioneel parkeren mogelijk op het op loopafstand gelegen parkeerterrein P57.

HUURPRIJZEN
Kantoorruimte: vanaf € 190,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW;
Parkeerplaats buitenterrein: € 1.250,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW;
Parkeerplaats garage: € 2.500,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW;

Servicekosten: € 50,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Energiezuinige hoogfrequente armaturen;
- Akoestische systeemplafonds;
- Isolerende beglazing;
- Mechanische ventilatie;
- Luchtbehandeling en airconditioning (volgens comfortklasse B, RGD norm);
- Stramienmaat 1.80 meter met een hoogte van 2.70 meter;
- Per stramien aansluitpunten voor elektra;
- Voorbekabeld (CAT 6) voor spraak en data door Schiphol Connect. Voor gebruik van deze bekabeling dient een dienstverleningsovereenkomst gesloten te worden met Schiphol Connect of een andere provider;
- Liftpartijen;
- Toiletgroep voor dames en heren per verdiepingsvleugel;
- Invalidentoilet in centrale hal van de begane grond;
- Gedeelde pantry.

ENERGIELABEL
Het kantoorgebouw heeft een energielabel A.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Schiphol-Oost en de General Aviation Terminal zijn gelegen op steenworp afstand van rijksweg A9 (Alkmaar - Diemen, afslag 6 Aalsmeer), in de nabijheid van rijksweg A4 (Amsterdam - Den Haag - Rotterdam), op 10 minuten afstand van rijksweg A2 (Amsterdam - Maastricht)en rijksweg A1 (Amsterdam - Amersfoort). Daarnaast is luchthaven Amsterdam Schiphol Airport via de Loevensteinse randweg binnen enkele minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Schiphol-Oost heeft niet alleen een perfecte verbinding met Schiphol Plaza (circa 12 minuten), ook de hoogwaardige ov-verbinding (HOV) zorgt ervoor dat business park Schiphol-Oost perfect bereikbaar. Voor het kantoorgebouw bevindt zich bushalte Canadaweg waar de buslijnen 199 (Schiphol knooppunt Noord), 186 (Amstelveen busstation) en de Cirkellijn 180/181 passeren.

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport is een zeer uitgebreid aantal nationale en internationale bestemmingen per trein bereikbaar.

terug naar aanbod

Thermiekstraat 10 - 106 - Schiphol

Adres

Thermiekstraat 10 - 106
1117 BC  Schiphol

Huurprijs

€ 190 /m²/jr

Beschikbaar metrage

432 m² (units v.a. 44 m²)

specificaties

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl