Walaardt Sacrestraat 407 - 451

omschrijving

OBJECT
Schiphol Oost is het bruisende gedeelte van de luchthaven Amsterdam Schiphol Airport. Het kantorengebouw is gelegen op een zichtlocatie langs rijksweg A9 en heeft een moderne, compacte en zakelijke uitstraling naar huurders. Het gebouw biedt ruime kantoren met flexibele indeling en kenmerkt zich door strakke architectuur. Verder biedt het kantoorgebouw naast een hoogwaardig opleveringsniveau, een geweldig uitzicht vanaf de kantoorvloeren. Aan de noordoost zijde van het gebouw uitzicht over ‘The International Amsterdam Golfcourse’ en aan de zuidwest zijde over de luchthaven Amsterdam Schiphol Airport met de verkeerstoren, de grote terminal, maar ook de naast gelegen General Aviation Terminal.

Natuurlijk zijn alle kantoorgebouwen op Schiphol-Oost uitstekend bereikbaar per auto, fiets, bus én vliegtuig. Het business park staat in directe verbinding met de A9, N232 en luchthaven Schiphol.

In het gebouw zijn de volgende bedrijven gevestigd, Been Management Consulting B.V., GSA Facilitaire Diensten, Heijmans Facilitair Bedrijf B.V., ISEC Nederland B.V.

FACILITEITEN
De ambiance op Schiphol Oost is gemoedelijk, met verschillende horecagelegenheden en diverse voorzieningen op loopafstand, zoals het viersterren Steigenberger Airport Hotel met sportbar en fitnessruimte, Tulip Inn Airport Hotel, Wings Food & Drinks, NEST werkplekken met koffiebar de Huismeester, golfbaan The International, AH to go, Huiskamer Oost voor ontspanning en inspiratie en het Amsterdamse Bos.

OPPERVLAKTE
Het gebouw heeft een totale grootte van circa 5.100 m² v.v.o. Voor verhuur komt er circa 573,69 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. Dit metrage is als volgt in het gebouw verdeeld:
6e verdieping: ca. 573,69 m² v.v.o. kantoorruimte per direct beschikbaar

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

PARKEREN
Bij het gebouw is een klein parkeerterrein aanwezig. De parkeernorm bedraagt 1:70 m² v.v.o. Tevens is er aanvullende parkeergelegenheid op loopafstand van het gebouw op het parkeerterrein P57. Bezoekers kunnen in de blauwe zones direct voor en rond het gebouw 1,5 uur gratis parkeren.

HUURPRIJZEN
Kantoorruimte: vanaf € 165,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeren: € 997,50 per plaats per jaar.

Servicekosten: € 52,- per m² v.v.o. per jaar.

Bovengenoemde prijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
Algemene ruimte:
- Ruime representatieve centrale entree;
- 3 royale liften;
- Dubbele beglazing;
- Dames en herentoilet op elke verdieping;
- Invalidentoilet in de centrale hal;
- Mogelijkheid voor pantry in de algemene ruimte van elke verdieping;

Kantoorruimte:
- Mechanische ventilatie en topkoeling;
- Kabelgoten voorbekabeld voor spraak en data;
- Akoestische systeemplafonds;
- Energiezuinige hoogfrequentie infrarood gestuurde armaturen;
- Per stramien aansluitpunten voor electra en data.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Schiphol-Oost en Caravelle zijn gelegen op steenworp afstand van rijksweg A9 (Alkmaar - Diemen, afslag 6 Aalsmeer), in de nabijheid van rijksweg A4 (Amsterdam - Den Haag - Rotterdam), op 10 minuten afstand van rijksweg A2 (Amsterdam - Maastricht) en rijksweg A1 (Amsterdam - Amersfoort). Daarnaast is luchthaven Amsterdam Schiphol Airport via de Loevensteinse randweg binnen enkele minuten bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Schiphol-Oost heeft niet alleen een perfecte verbinding met Schiphol Plaza (circa 12 minuten), ook de hoogwaardige ov-verbinding (HOV) zorgt ervoor dat business park Schiphol-Oost perfect bereikbaar. Voor het kantoorgebouw bevindt zich bushalte Canadaweg waar de buslijnen 199 (Schiphol knooppunt Noord), 186 (Amstelveen busstation) en de Cirkellijn 180/181 passeren.

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport is een zeer uitgebreid aantal nationale en internationale bestemmingen per trein bereikbaar.

terug naar aanbod

Walaardt Sacrestraat 407 - 451 - Schiphol

Adres

Walaardt Sacrestraat 407 - 451
1117 BM  Schiphol

Huurprijs

€ 165 /m²/jr

Beschikbaar metrage

574 m²

specificaties

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl