Persberichten

ALEKTUM GROUP NIEUWE HUURDER AAN DE ZEKERINGSTRAAT 48 TE AMSTERDAM

TREC heeft namens de eigenaar van het kantorencomplex ‘Alpha Business Park’ gelegen aan de Zekeringstraat 42-50 te Amsterdam, een huurovereenkomst gesloten met Alektum Group. De overeenkomst omvat circa 355 m² kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping van het gebouw aan de Zekeringstraat 48 te Amsterdam.

Alektum Group is actief sinds 1992, aanvankelijk als incassobureau. Met Alektum Group als partner voor het creditmanagement proces, kunt u uw onderneming door ontwikkelen. Alektum Group kan uw onderneming - van verkoop tot betaling – ondersteuning bieden bij onder andere klantacceptatie, bedrijfsfinanciering, facturatie, incasso, schuldbewaking en de verkoop van vorderingen door een duidelijk gedefinieerde waardeketen. Vandaag de dag zijn zij actief op 16 Europese markten, met zo'n 500 medewerkers en een omzet van meer dan 70 miljoen euro.

Voor de nieuwe huurder was de kwaliteit van de volledig gerenoveerde kantoorruimte en de gemeenschappelijke ruimten van het gebouw reden om voor dit kantoorgebouw in Amsterdam te kiezen.

De belangen van de verhuurder, een particuliere belegger, zijn gedurende de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC in collegiale samenwerking met Colliers International Agency.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl