Persberichten

Alpha Business Park in Amsterdam is volledig verhuurd

Twee nieuwe huurders betrekken het kantorencomplex Alpha Business Park gelegen aan de Zekeringstraat 42-50 in Amsterdam. Het kantoren- en bedrijvencomplex bestaat uit een vijftal zelfstandige multifunctionele gebouwen en is na de komst van Dutchwebshark B.V. en BlijWerkt Arbodienst B.V. volledig verhuurd. De huurovereenkomsten omvatten in totaal circa 693 m² v.v.o. kantoorruimte.

Dutchwebshark B.V. is een datagedreven talentpooling organisatie en creëert gelijkwaardige relaties met behulp van on- en offline ervaringen waardoor zij zich onderscheiden van de traditionele organisaties. Hierdoor is Dutchwebshark een unieke speler op de arbeidsmarkt.

BlijWerkt Arbodienst B.V. helpt werkgevers en werknemers bij het opstellen en uitvoeren van arbeidsomstandigheden- en verzuimbeleid. Zij adviseren en nemen taken van de werkgever over op het gebied van re-integratie, verzuimbegeleiding, preventie en arbeidsomstandigheden. BlijWerkt is actief voor het MKB maar ook voor tientallen grotere bedrijven waaronder de zorg, de overheid en onderwijsinstellingen in heel Nederland en de gemeente Amsterdam.

De belangen van de verhuurder zijn, in nauwe samenwerking met Boatex Beheer, gedurende de totstandkoming van de huurovereenkomsten behartigd door TREC in collegiale samenwerking met Colliers. De belangen van BlijWerkt Arbodienst B.V. werden behartigd door WVO Bedrijfshuisvesting B.V.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl