Persberichten

Athlon Car Lease International B.V. vestigt zich op Schiphol-Oost

In het multi-tenant kantoorgebouw ‘Constellation’, gelegen aan het Stationsplein Noord-Oost 414 te Schiphol-Oost, heeft Athlon Car Lease International B.V. circa 580 m² v.v.o. kantoorruimte gehuurd. Athlon is een internationale leasemaatschappij met naast haar vestigingen in Nederland ook 10 vestigingen in Europa. Een vestiging op Schiphol-Oost past bij de internationale ambities van Athlon.

Schiphol Real Estate heeft met Athlon een langjarige huurovereenkomst afgesloten. Bij deze overeenkomst zijn de belangen van Schiphol Real Estate behartigd door TREC in collegiale samenwerking met CBRE en Schipholland. Athlon Car Lease International B.V. is hierbij geadviseerd door Alberts & Muus.

Schiphol-Oost is een business park dat in directe verbinding staat met Amsterdam via het Amsterdamse Bos en de snelwegen A4, A9 en A10. Dit werkgebied is uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer. Athlon Car lease International B.V. profiteert op deze vestigingslocatie van diverse voorzieningen zoals restaurants, Albert Heijn to go, hotels en espressobar De Huismeesters. Daarnaast is er een directe verbinding met de luchthaven en shopping center Schiphol Plaza.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl