Persberichten

Avenue Building in Hoofddorp heeft het Breeam-NL In-Use ‘very good’ certificaat behaald

Door recente renovatiewerken voldoet het gebouw in Hoofddorp nu aan de hedendaagse maatstaven voor duurzaam kantoorgebruik Aviva Investors, welke Avenue Building, gelegen aan Scorpius 1-41 te Hoofddorp, in 2019 namens een van haar mandaten heeft aangekocht, heeft het kantoorgebouw verduurzaamd. Met gezamelijke inspanningen tussen eigenaar, beheerder en de kantoorgebruikers heeft het gebouw onlangs het BREEAM-NL In-Use ‘very good’ certificaat behaald.

BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method en wordt gebruikt als beoordelingsmethode om de duurzaamheidsprestatie van gebouwen te bepalen. Het certificaat is één van de belangrijkste duurzaamheidskeurmerken in Nederland en wordt uitgegeven door de Dutch Green Building Council.

Avenue Building is één van de meest in het oog springende kantoorgebouwen van Hoofddorp en is direct gelegen naast het centrale treinstation van Hoofddorp. Avenue Building bevindt zich in de campus-achtige omgeving Park 20I20, het eerste duurzame, full service kantorenpark in Nederand. Het gebied bestaat uit kantoorgebouwen met een hoogwaardige architectuur, waarbij veel aandacht is besteed aan een gezond werkklimaat.

Avenue Building heeft een totaal oppervlakte van circa 10.100 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over negen verdiepingen en 88 parkeerplaatsen. Voor verhuur is momenteel circa 283 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 7e verdieping, alsmede 18 parkeerplaatsen.

Het gebouw is opgeleverd in 2001 en heeft een energielabel A. Door de recente renovatie van de entree voldoet het nu aan de hedendaagse maatstaven voor duurzaam kantoorgebruik.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
TREC
Telefoonnummer: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl