Persberichten

CGI Nederland B.V. huurt kantoorruimte gelegen aan de Handelsweg 53 in Amstelveen.

CGI Nederland B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw gelegen aan Handelsweg 53 in Amstelveen. De overeenkomst omvat circa 1.275,53 m² kantoorruimte alsmede circa 45,35 m² archiefruimte gelegen in bovenstaand kantoorgebouw.

CGI is een toonaangevende internationale IT-dienstverlener. Het dienstenaanbod van CGI bestaat uit een uitgebreid pakket aan oplossingen. Deze zijn het resultaat van jarenlange investeringen in het vergroten van hun marktkennis en de samenwerking met klanten, waarin het leveren van toegevoegde waarde centraal staat. Of het nu gaat om hun eigen innovatieve oplossingen of de oplossingen van partners, CGI’s uitgebreide aanbod toont hun kennis en vaardigheden aan op het gebied van bedrijfsadvies, implementatie, beheer en hosting.

De keuze van CGI Nederland B.V. voor het kantoorgebouw gelegen aan Handelsweg 53 te Amstelveen heeft als voornaamste redenen de goede bereikbaarheid van het gebouw, de hoogwaardige kantoorruimte, grote aanééngesloten vloerdelen, zeer ruime parkeergelegenheid en de nabijheid van diverse voorzieningen in het Stadshart van Amstelveen.

De belangen van de verhuurder zijn, gedurende de totstandkoming van de huurovereenkomsten behartigd door TREC in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield en Brockhoff Bedrijfsmakelaars. CGI Nederland B.V. is in deze geadviseerd door JLL.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl