Persberichten

Chalet Group verhuurt kantoorruimte Transpolis aan Ibiden Europe B.V.

Chalet Group heeft een huurovereenkomst gesloten met Ibiden Europe B.V. voor 369,44 m² kantoorruimte en 8 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw Transpolis, gelegen aan de Polarisavenue 1-101 te Hoofddorp.

Ibiden is een in 1912 opgerichte, van oorsprong Japanse, organisatie en houdt zich bezig met elektronica en keramiek gerelateerd producten. De elektronische producten bestaan onder andere uit printplaten en plastic verpakkingen en de keramische producten bestaan uit speciale carbon producten en DPF. Ibiden werkt samen met 's werelds toonaangevende bedrijven op alle gebieden, daardoor nemen ze het initiatief in technologische innovaties. In totaal heeft Ibiden 16 vestigingen in Japan en 23 vestigingen wereldwijd en zijn er circa 14.122 medewerkers werkzaam.

Op de locatie in Nederland vindt de algehele controle van financiële diensten en investeringen voor de Ibiden-groep in Europa plaats en de verkoop van de producten.

Ibiden Europe B.V. werd bij deze transactie begeleid door DTZ Zadelhoff v.o.f.. De belangen van Chalet Group werden behartigd door TREC. De verhuur van het kantoorgebouw Transpolis wordt uitgevoerd in samenwerking met DRS Makelaars en JLL.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl