Persberichten

Chalet Group verkoopt kantoorgebouw Campus Offices te Diemen aan M7 Real Estate

Chalet Group heeft het zeer goed onderhouden kantoorgebouw ‘Campus Offices’, gelegen aan de Dalsteindreef 141 te Diemen aan een entiteit van M7 Real Estate verkocht.

Het kantoorgebouw is gelegen in het kantorenpark Bergwijkpark-Noord, op een zichtlocatie langs de Gooiseweg en op steenworp afstand van NS station Diemen-Zuid. Het object bestaat uit 3.583 m² v.v.o. kantoorruimte, verdeeld over een kelder, begane grond en 6 bovengelegen verdiepingen. Tevens beschikt het gebouw over 56 parkeerplaatsen en worden er verschillende faciliteiten aangeboden zoals een receptie, vergaderkamers en een koffiebar.

Chalet Group, opgericht in 2009, is eigenaar en asset manager van een commerciële vastgoedportfolio (kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels). Als asset manager maakt zij deel uit van het Europese managementplatform van Curzon Advisers uit Londen.

TREC heeft Chalet Group tijdens het verkoopproces commercieel geadviseerd. M7 Real Estate werd in het gehele traject commercieel bijgestaan door Spring Real Estate en juridisch door Van Doorne.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl