Persberichten

Chalet Group verwelkomt BlueCielo ECM Solutions in Transpolis Hoofddorp

Chalet Group heeft een langjarige overeenkomst gesloten met BlueCielo ECM Solutions voor 856 m² kantoorruimte en 25 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw Transpolis te Hoofddorp.

BlueCielo ECM Solutions is een wereldmarktleider in geavanceerde software oplossingen voor Asset Information Management en Engineering Content Management. Het bedrijf is van Nederlandse origine, meer dan 20 jaar actief op de wereldwijde markt en sterk groeiend.

Zowel Chalet Group als BlueCielo geven aan zeer verheugd te zijn met de voorgenomen verhuizing naar Transpolis. “BlueCielo heeft voor deze locatie gekozen om de huidige 2 locaties in Nederland bij elkaar te brengen. Transpolis biedt een full service concept op een centraal gelegen, goed bereikbare plaats in Nederland. Transpolis heeft een professionele en vriendelijke uitstraling, die goed past bij hetgeen BlueCielo voorstaat naar haar klanten, partners en medewerkers”, aldus de heer Rob Blasman CFO van BlueCielo ECM Solutions.

Chalet Group, gevestigd in Utrecht, bestaat uit een gebalanceerde organisatie van zeer ervaren en hoogopgeleide professionals, managers en een aantal van de beste vakspecialisten binnen de diverse te onderscheiden managementdivisies. Het onderscheidend vermogen van Chalet Group ligt in het feit dat men ronde concepten aanbiedt aan klanten. Men praat dan ook niet over huurders maar over klanten aldus de heer Eduard Schaepman, CEO Chalet Group.

BlueCielo ECM Solutions werd bij deze transactie begeleid door Appelhoven Vastgoedadviseurs. De belangen van Chalet Group werden behartigd door TREC. De verhuur van het kantoorgebouw Transpolis wordt collegiaal uitgevoerd in samenwerking met DRS Makelaars en JLL.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl