Persberichten

Cortona Estates B.V. verhuurt aan Geveke Werktuigbouw B.V.

Cortona Estates B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Geveke Werktuigbouw B.V. in het kantoorgebouw Einstein, gelegen aan de Kabelweg 21 te Amsterdam.

De overeenkomst omvat 2.040 m² kantoorruimte en 52 parkeerplaatsen. De keuze van Geveke Werktuigbouw B.V. voor het kantoorgebouw Einstein is ingegeven door de mogelijkheid het benodigde metrage op één vloer te kunnen huren, de goede ligging ten opzichte van openbaar vervoer en ontsluitingswegen, het goede opleveringsniveau, het complete aanbod aan faciliteiten in het gebouw en de kwaliteit van de eigenaar. De gehuurde ruimte is turn-key aan Geveke Werktuigbouw B.V. opgeleverd.

Met de komst van Geveke Werktuigbouw B.V. is, van het totaal van 13.705 m² in het gebouw, nog circa 1.850 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur (verdeeld over diverse units).

RentReview trad bij deze transactie op namens huurder Geveke Werktuigbouw B.V. De belangen van eigenaar Cortona Estates B.V. werden behartigd door TREC. De verhuur van kantoorgebouw Einstein wordt collegiaal uitgevoerd in samenwerking met JLL B.V. en P. van den Bosch Bedrijfsmakelaars B.V.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl