Persberichten

Cromwell property group verwelkomt connective power b.v. als een nieuwe huurder in het amstelgebouw.

Connective Power B.V. huurt 849 m² aan kantoorruimte in het Amstelgebouw van Cromwell Property Group. Het Amstelgebouw is gelegen aan het Prins Bernhardplein 200 te Amsterdam. Met de komst van Connective Power B.V. is het Amstelgebouw volledig verhuurd.

Connective Power is in 1995 gestart met het leveren van systeembeheer en software op maat. De laatste 10 jaar richt het bedrijf zich voornamelijk op het ontwikkelen van webshops en websites, hosting, domeinregistratie en online werken. Daarnaast houden ze zich bezig met zoekmachine optimalisatie, affiliatie marketing en andere online marketing activiteiten. In de loop der jaren heeft het bedrijf zeer veel ervaring opgedaan met online methodes en online marketingmiddelen en zo kunnen ze voor hoog, midden en klein segment het volledige online proces inrichten.

Met de speerpunten innovatie en service gerichtheid, past Connective Power perfect bij de huidige huurders van het Amstel Gebouw. Connective Power heeft gekozen voor het Amstelgebouw vanwege de liggen van het gebouw en de veelzijdigheid aan faciliteiten die het pand en de directe omgeving van het gebouw te bieden heeft.

De belangen van Cromwell Property Group zijn gedurende de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl