Persberichten

De Gondel Vastgoed V.O.F. verhuurt aan Global Directmail B.V.

De Gondel Vastgoed V.O.F., een samenwerkingsverband van Maarsen groep en Beheer Brouwershoff, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Global Directmail B.V. in het kantoorgebouw De Gondel, gelegen aan de Gondel 1 te Amstelveen. De overeenkomst omvat 2.434 m² kantoorruimte en 66 parkeerplaatsen.

Met de komst van Global Directmail B.V. is, nog slechts 30% van het gebouw beschikbaar voor verhuur (verdeeld in diverse units).

Global Directmail B.V. – een onderdeel van Misco Nederland. Misco Nederland en Misco Solutions voorzien in alle ICT behoeften van haar klanten. Van A-merk producten tot het ontwerpen, inrichten en beheren van een datacenter. Misco is een onderdeel van Systemax Inc. waar wereldwijd 5000 medewerkers werkzaam zijn. Misco is ruim 30 jaar actief in Europa met 7 vestigingen die 13 landen bedienen.

Cushman & Wakefield trad bij deze transactie op namens huurder Global Directmail B.V.. De belangen van eigenaar De Gondel Vastgoed V.O.F. werden behartigd door TREC. De verhuur van kantoorgebouw De Gondel wordt collegiaal uitgevoerd in samenwerking met DTZ Zadelhoff.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl