Persberichten

DENSO Europe B.V. huurt kantoorruimte in I-toren van het World Trade Center Amsterdam

CBRE Global Investors heeft een huurovereenkomst gesloten met de DENSO Europe B.V. voor de kantoorruimte op level 4, van de I-toren in het World Trade Center, gelegen aan het Strawinksylaan 1865 te Amsterdam. De verhuurtransactie omvat circa 1.600 m2 kantoorruimte en 13 parkeerplaatsen.

DENSO Corporation is een toonaangevende leverancier van geavanceerde automotive technologie, systemen en componenten voor 's werelds grootste autofabrikanten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Japan. DENSO Europe B.V is het regionale hoofdkantoor van DENSO Corporation en biedt ondersteuning voor een groot aantal Europese DENSO bedrijven op het gebied van verkoop en service, logistiek, IT, HR, financiën en administratie.

WTC Amsterdam is onderdeel van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd fonds van CBRE Global Investors. Het gebouw is de flagship asset van het CBRE Dutch Office Fund (“CBRE DOF”) met een omvang van circa 145.000 m2 bvo aan kantoren en voorzieningen.

De belangen van CBRE Global Investors werden behartigd door TREC in collegiale samenwerking met JLL, CBRE en Cushman & Wakefield. De belangen van DENSO Europe B.V. werden behartigd door Solved. Tevens is Solved Project Management B.V. verantwoordelijk voor de turn-key oplevering van het kantoor.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl