Persberichten

Huisartsen Eemland B.V. huurt kantoorruimte aan de Basicweg 12 in Amersfoort.

TREC heeft samen met de eigenaar van het kantoorgebouw gelegen aan de Basicweg 12 in Amersfoort een huurovereenkomst gesloten met Huisartsen Eemland B.V. De overeenkomst omvat in totaal circa 432 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping, alsmede 10 parkeerplaatsen op het parkeerterrein behorende bij het kantoorgebouw.

Huisartsen Eemland is een initiatief van Huisartsen Coöperatie Eemland U.A. en voorheen Stichting Diamuraal. Huisartsen Eemland is een regionale huisartsenorganisatie die de huisartsen in de regio Eemland faciliteert in de zorgverlening. Dit gebeurt op vele manieren: via zorgprogramma’s, nascholingen, werkafspraken met het ziekenhuis en centrale informatievoorziening voor huisartsen.

Het object is gelegen op het bedrijvenpark “De Hoef”, aan de noordoostelijke zijde van het centrum van Amersfoort. Het gehele kantoorgebouw is recent gerenoveerd. Met de komst van Huisartsen Eemland en recent GGZ-aanbieder Dr. Bosman is er momenteel nog circa 1.060 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.

De verhuur is tot stand gekomen in samenwerking met RéBM Bedrijfsmakelaars. De verhuur is collegiaal met Comma Vastgoed.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl