Persberichten

ImProvia huurt kantoorruimte in ‘Holland Office Center’ (HOC) te Hoofddorp.

ImProvia huurt circa 470 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond van het Holland Office Center, aan de Kruisweg 789-829 te Hoofddorp alsmede een aantal parkeerplaatsen. HOC is een kantorencampus bestaande uit circa 5 gebouwen met in totaal ca. 11.500 m² verhuurbare kantoorruimte en een zeer ruime parkeernorm. De campus is gelegen aan de rand van het nieuwe ‘Hyde Park’ en gelegen op unieke zichtlocatie langs de N201 op enkele minuten afstand van Schiphol en Amsterdam.

ImProvia is een internationale engineeringsorganisatie onder andere gespecialiseerd in engineering services, consultancy, projectmanagement, productontwikkeling en automatisering, met kennis en ervaring in een brede range aan branches. De kernactiviteiten bestaan uit het managen en uitvoeren van industriële automatisering vraagstukken en het bieden van consultancy- en engineering capaciteit diensten (in-house en extern) voor de industrie, infra en energie. ImProvia heeft verschillende vestigingen verspreid in Nederland en Polen.

Het kantoor biedt tevens ruimte voor ÆVO. ÆVO is een projecten, onderhoud en 24/7 service organisatie gespecialiseerd in o.a. ontwerp en uitvoering projecten, installatie, onderhoud en services; met een focus op infratechniek, hoog- en middenspanning en de publieke sector.

De belangen van de eigenaar werden behartigd door Sebald in samenwerking met TREC.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl