Persberichten

IVG Institutional Funds GmbH verlengt huurovereenkomst met Comparex Nederland B.V.

IVG Institutional Funds GmbH en Comparex Nederland B.V. zijn een langjarige verlenging van de huurovereenkomst overeengekomen in het kantoorgebouw gelegen aan de Naritaweg 175 – 187 te Amsterdam. De overeenkomst omvat de volledige 2.367 m² aanwezige kantoorruimte in het gebouw alsmede 21 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage.

COMPAREX is adviseur op het gebied van softwarelicenties. De organisatie adviseert middelgrote en grote organisaties op het gebied van licentie-inkoop en -beheer. Daarnaast kunnen klanten bij COMPAREX terecht voor uitdagingen op het gebied van Big Data, Virtualisatie, Cloud Computing en Mobility & Security. COMPAREX is marktleider in Nederland. Comparex Nederland B.V. is onderdeel van de Comparex Group, een internationale, leveranciersonafhankelijke IT service provider met 80 vestigingen in 31 landen verdeeld over Europa, Azië, Afrika en Amerika.

Bij deze transactie trad Rockstone B.V. op namens huurder Comparex Nederland B.V. De belangen van eigenaar IVG Institutional Funds GmbH werden behartigd door TREC.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl