Persberichten

Ivy clinics huurt kantoorruimte gelegen aan de Handelsweg 59 in Amstelveen

Ivy clinics heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw gelegen aan Handelsweg 59 in Amstelveen. De overeenkomst omvat circa 240 m² kantooruimte gelegen op de begane grond van bovengenoemd kantoorgebouw.

Ivy clinics is een cosmetische kliniek die kwalitatief hoogwaardige cosmetische en chirurgische ingrepen met aandacht voor natuurlijke resultaten biedt. Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, liposucties, lipofilling & lipolaser, semi-permanente make-up (microblading & powderbrows) en biedt daarnaast een variëteit aan laagdrempelige skincaretreatments. Ivy clinics streeft naar het bieden van een betaalbare cosmetische keuze op een kwalitatieve, verantwoorde en ethische wijze. Naast de nieuwe vestiging in Amstelveen, heeft Ivy clinics vestigingen in Den Bosch, Westervoort en Amsterdam.

De keuze van Ivy clinics voor de ruimte aan de Handelsweg 59 te Amstelveen heeft als voornaamste redenen de nabijheid van het Stadshart, de hoogwaardige ruimte, de goede bereikbaarheid van het gebouw en de zeer ruime parkeergelegenheid.

Kantoorgebouw Handelsplein maakt onderdeel uit van een grotere vastgoedportefeuille die sinds eind 2019 beheerd wordt door Nexus Real Estate. Nexus Real Estate heeft deze transactie gerealiseerd namens de eigenaar van het gehuurde. De belangen van verhuurder zijn gedurende totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC in collegiale samenwerking met Brockhoff Bedrijfsmakelaas en Cushman & Wakefield.’

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl