Persberichten

Kantoorgebouw gelegen aan de Singel 373 te Amsterdam volledig verhuurd

Het Rode Kasteel B.V. verwelkomt twee nieuwe huurders in het kantoorgebouw gelegen aan de Singel 373 te Amsterdam. Het grachtenpand is gelegen op een prachtige locatie in het centrum van Amsterdam en bestaat in totaal uit circa 1.000 m².

Happeo heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 225 m² kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping van het kantoorgebouw. Happeo is een toonaangevend alles-in-één digitale werkplekplatform dat interne communicators in staat stelt om op geheel nieuwe manieren contact te leggen met werknemers. Het platform brengt intranet, samenwerking en sociale netwerken samen in één uniforme oplossing: grote ondernemingen en snelgroeiende organisaties.

Tevens heeft VivCourt Europe B.V. een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 210 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping. VivCourt verhandelt een breed scala aan activaklassen; van opties en futures tot ETF's, aandelen, obligaties, elektriciteit, FX en grondstoffen. Het bedrijfsmodel van VivCourt is gebaseerd op toewijding aan ethische bedrijfspraktijken en eerlijke handel. Ook hebben ze de laag aandeelhouders volledig verwijderd en vervangen door een goede doelen fonds.

De belangen van de eigenaar werden behartigd door TREC.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl