Persberichten

Labes Investment B.V. verhuurt circa 387 m² kantoorruimte in IJmuiden.

Stichting Familiefondsen Labes heeft drie nieuwe huurovereenkomsten gesloten ten behoeve van het gebouw gelegen aan de Plein 1945 81-105 te IJmuiden. Het betreft huurovereenkomsten voor de 1e en 2e verdieping met de partijen Atalmedial, Maatschap Fysiotherapie Zeeweg en Stichting Viva! Zorgroep. In totaal huren de drie partijen 387 m2 kantoorruimte.

Atalmedial is één van de grootste klinisch chemische laboratoria van Nederland. Deze omvang is ontstaan door een fusie tussen voormalig ATAL-mdc (Huisartsenlaboratorium en Trombosezorg regio Amsterdam) en voormalig Medial (Klinisch chemisch laboratorium). Atalmedial werkt nauw samen met het Alrijne Ziekenhuis in Leiden, Leiderdorp en Alphen a/d Rijn en het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp en Haarlem. Fysiotherapie Zeeweg heeft tot doel het houdings- en bewegingsapparaat van mensen, nu en in de toekomst, optimaal te laten functioneren. Bij de derde huurder, ViVa! Zorggroep, kunnen mensen terecht voor wensen en vragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. De dienstverlening van ViVa! Zorggroep is in bijna 20 woonzorgcentra te vinden. Naast het aanbod in zorg, verpleging of welzijn in deze huizen, zijn zij ook gespecialiseerd in hulp bij het huishouden.

Alle partijen hebben een relatie met de zorgsector, wat overeenkomt met de strategie die eigenaresse zo’n twee jaar geleden heeft geformuleerd voor het gebouw.

De strategie blijkt zeer succesvol, gezien - verspreid door het gebouw - nog slechts enkele kleine units beschikbaar zijn, alsmede de volledige 6e verdieping. Verder is het gebouw langjarig verhuurd aan partijen als Stichting Gezondheidscentrum Het Plein, GGZ, Apotheek Watertoren, Mentaal Beter, Orthocenter B.V., en nog een aantal andere zorgondernemingen.

TREC heeft verhuurder geadviseerd tijdens het verhuurtraject, zowel op strategisch niveau als bij de totstandkoming van de verhuurtransacties.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl