Persberichten

lrc group Netherlands B.V. verhuurt kantoorruimte in Amsterdam

LRC Group Netherlands B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten met FinaForte ten behoeve van circa 199 m² vvo kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping van het gebouw ‘Travelport’ aan de Radarweg 501-545 te Amsterdam. Met de komst van FinaForte is alleen nog de eerste verdieping voor verhuur beschikbaar.

FinaForte is een creatief bedrijf met een enthousiast team van specialisten die ondernemers helpen met het afsluiten van een hypotheek voor hun woonhuis of een krediet voor hun bedrijf. FinaForte lost onder andere fiscale vraagstukken op en maken gebruik van slimme juridische constructies.

FinaForte heeft onder andere voor het kantoorgebouw ‘Travelport’ gekozen vanwege de professionele en frisse uitstraling die het gebouw heeft na de renovatiewerkzaamheden die verricht zijn door LRC Group Netherlands. Daarnaast speelde de uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als met de auto, een belangrijke rol in de keuze voor de locatie.

De belangen van LRC Group Netherlands B.V. zijn gedurende de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl