Persberichten

Marley Spoon B.V huurt ruimte aan de Van Marwijk Kooystraat 3 te Amsterdam-Duivendrecht

TREC heeft namens de eigenaar van de Van Marwijk Kooystraat 3 te Amsterdam-Duivendrecht, een huurovereenkomst gesloten met Marley Spoon B.V. De overeenkomst omvat in totaal circa 181 m² v.v.o. kantoor-/bedrijfsruimte gelegen op de eerste verdieping van het bedrijfsgebouw. TDS heeft de projectinrichting geheel naar wens van eigenaar en de nieuwe huurder verzorgd. Na de komst van Marley Spoon B.V. is er nog circa 191 m² v.v.o. kantoorruimte (gelegen op de begane grond) en circa 235 m² v.v.o. bedrijfsruimte (gelegen in de kelder) voor verhuur beschikbaar.

Marley Spoon is een snelgroeiende tech-startup en helpt miljoenen huishoudens om beter en slimmer te koken en revolutioneert door de vermindering van voedselverspilling. De maaltijdbox van Marley Spoon brengt heerlijk en gemakkelijk koken met verse seizoen ingrediënten in eigen keuken.

De belangen van de verhuurder zijn gedurende de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC. Marley Spoon werd in deze geadviseerd door FRIS Bedrijfsmakelaars.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl