Persberichten

Mentaal Beter Cure verlengt en breidt uit in gebouw De Beurs in IJmuiden

Mentaal Beter Cure heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het gebouw De Beurs gelegen aan Plein 1945 84-105 in IJmuiden. De overeenkomst omvat circa 497 m² kantooruimte gelegen op de 5e verdieping in bovengenoemd gebouw.

Mentaal Beter heeft een gevarieerd en uitgebreid zorgaanbod in de generalistische basis ggz (gb-ggz) en de specialistische ggz (s-ggz). Patiënten kunnen hier met uiteenlopende problematiek en hulpvragen terecht. Het zorgaanbod bestaat onder meer uit behandelingen voor zowel kind, jeugd en volwassenen. Mentaal Beter heeft meer dan 50 praktijken verspreid door Nederland en heeft zowel eigen vestigingen als professionals die werken vanuit een eigen praktijk in een franchiseformule.

De verlenging en uitbreiding van de huurovereenkomst met Mentaal Beter Cure is in overeenstemming met de strategie die eigenaresse zo’n twee jaar geleden heeft geformuleerd voor het gebouw. De strategie (om voornamelijk solide zorg gerelateerde partijen in het gebouw te vestigen) blijkt zeer succesvol, gezien momenteel slechts nog de 3e en 6e verdieping beschikbaar zijn voor verhuur. Verder is het gebouw langjarig verhuurd aan partijen zoals onder andere Stichting Gezondheidscentrum Het Plein, GGZ, Apotheek Watertoren, Orthocenter, Logopediepraktijk Velsen, ATAL-Medial, Fysiotherapie Zeeweg en Viva Zorg.

TREC heeft verhuurder geadviseerd tijdens het verhuurtraject, zowel op strategisch niveau als bij de totstandkoming van de verhuurtransactie.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl