Persberichten

Merin verwelkomt per september OnGuard EMEA als nieuwe huurder in het kantoorgebouw The Yard.

OnGuard huurt 951 m² aan kantoorruimte van Merin, gelegen aan de Karspeldreef 8 in Amsterdam. Met de komst van OnGuard is The Yard in zijn geheel verhuurd.

OnGuard is de afgelopen 20 jaar uitgegroeid van een specialist op Credit Management Software naar een marktleider in innovatieve oplossingen op het gebied van order-to-cash. Het geïntegreerde SAAS platform zorgt ervoor dat alle processen in de order-to-cash keten optimaal op elkaar aangesloten zijn en kritische data realtime gedeeld kan worden. OnGuard heeft een klantenkring verspreid over 50 landen wereldwijd. Onder de klanten bevinden zich multinationals, beursgenoteerde bedrijven, maar ook lokale ondernemingen.

Met innovatie als drijvende kracht en met een focus op de beste software en service, past OnGuard volgens Merin perfect binnen de huidige huurders van The Yard. OnGuard heeft gekozen voor The Yard vanwege de veelzijdigheid aan faciliteiten die het pand biedt, zowel in dit gebouw als in de nabijgelegen Merin gebouwen zoals de Keynes Club.

De belangen van Merin zijn gedurende de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl