Persberichten

Pijper media huurt 950m2 kantoorruimte in amsterdam sloterdijk

Trinity Vastgoed III B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten met Pijper Media ten behoeve van circa 950 m² vvo kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping van gebouw Teleport gelegen aan de Teleport Boulevard 120-140 te Amsterdam. Tot het gehuurde horen tevens acht parkeerplaatsen in de onder het gebouw gelegen parkeergarage.

Op korte termijn zal de entree van het hoogwaardige kantoorgebouw gerenoveerd worden, met daarin onder andere een lounge met hoteluitstraling. Tevens zal de daktuin op de tweede verdieping opnieuw worden aangekleed en een subtropische uitstraling krijgen. Voor Pijper Media zijn onder meer deze plannen een belangrijk argument geweest om te kiezen voor dit multi-tenant gebouw.

Pijper Media is een snelgroeiend familiebedrijf, bestaande uit Pijper Druk en Pijper Publishing. Het bedrijf heeft naast de vestiging in Amsterdam tevens een vestiging in Groningen. Het betreft een veelzijdige uitgever met interessante uitgaven bestaande uit bekende tijdschriften voor mannen en vrouwen, op het gebied van lifestyle en sport. Onder andere de Grazia, Marie Claire, Voetbal Inside en de Playboy zijn hier voorbeelden van.

Trinity Vastgoed III B.V. werd bij het tot stand komen van deze verhuurtransactie vertegenwoordigd door haar asset manager BNP Paribas Real Estate. TREC in collegiale samenwerking met Savills traden in deze op als verhurend makelaars.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl