Persberichten

Relined B.V. huurt kantoorruimte aan de Clarissenhof 5 in Vianen

TREC heeft namens de eigenaar, Ruby Investment, van het kantoorgebouw gelegen aan de Clarissenhof 5 in Vianen een huurovereenkomst gesloten met Relined B.V. De overeenkomst omvat in totaal circa 560,34 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de tweede en derde verdieping van het object, alsmede dertien parkeerplaatsen op het bijbehorende parkeerterrein. De Clarissenhof 5 in Vianen is gelegen op een markante zichtlocatie pal aan de Rijksweg A2.

Relined B.V. is een toonaangevende en onafhankelijke leverancier van betrouwbare Dark Fiber verbindingen. Relined Fiber Network levert glasvezelverbindingen van A naar B, bestaande uit de stabiele en betrouwbare Dark Fibers van publieke en/of private netwerken. Samen met preferred suppliers beschikken ze over ongeveer 30.000 kilometer aan hoogwaardige glasvezelinfrastructuur, wat resulteert in een landelijk dekkend en fijnmazig Dark Fiber netwerk in zowel Nederland als Duitsland. Naast nationale verbindingen en een fijnmazig Dark Fiber netwerk in diverse stadskernen, exploiteert Relined een zeekabel tussen Nederland en Denemarken.

De belangen van de verhuurder zijn gedurende de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC, in collegiale samenwerking met Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting en Square Asset Management.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl