Persberichten

C.H. Robinson huurt in kantoorgebouw Teleport

C.H. Robinson heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw Teleport, gelegen aan de Teleportboulevard 120 te Amsterdam. De overeenkomst omvat circa 2.100 m² kantoorruimte en 18 parkeerplaatsen.

C.H. Robinson, is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld, die zich bezighoudt met goederenvervoer, logistieke oplossingen, informatie-diensten en het leveren van verse producten voor klanten wereldwijd, variërend van grote multinationals tot kleine lokale bedrijven in een verscheidenheid van industrieën.

C.H. Robinson werkt via een netwerk van kantoren in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië. Het van oorsprong Amerikaanse C.H. Robinson heeft in Europa sinds 1993 een netwerk opgebouwd van meer dan 50 vestigingen met meer dan 1,100 medewerkers.

De keuze van C.H. Robinson voor kantoorgebouw Teleport is ingegeven door de strategische positie van het gebouw en de ruimte die het gebouw biedt om zich verder uit te breiden. Communicatie met haar klanten is belangrijk voor C.H. Robinson, en het Teleport kantoorgebouw biedt de mogelijkheid om zo ingericht te worden dat de klanten kunnen worden ontvangen en de sfeer en dynamiek van C.H. Robinson als bedrijf kunnen ervaren.

Met de komst van C.H. Robinson is eigenaresse van Teleport er wederom in geslaagd een huurder van naam in het gebouw te faciliteren.

NAI Netherlands trad bij deze transactie op namens huurder C.H. Robinson. De belangen van de eigenaresse van het gebouw werden behartigd door TREC en Cording Real Estate Group B.V.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl