Persberichten

Specialized Medical Services-oncology B.V. huurt nieuwe locatie op Schiphol-Oost

Specialized Medical Services-oncology B.V. huurt circa 2.003 m² v.v.o. kantoorruimte in het multi-tenant kantoorgebouw ‘Constellation’ op business park Schiphol-Oost. SMS-oncologie B.V. is een full-service CRO die zich toelegt op klinische oncologie en hemato-oncologische studies. Met hun unieke bedrijfsmodel waarin consultancy en klinische processen zijn geïntegreerd, bestrijken ze de hele waardeketen, van het ontwerp van de klinische studie tot de opzet, het beheer en de voltooiing van oncologische onderzoeken.

Schiphol Real Estate heeft met SMS-oncology B.V. een langjarige huurovereenkomst afgesloten. Bij deze overeenkomst zijn de belangen van Schiphol Real Estate behartigd door TREC in collegiale samenwerking met Schipholland en CBRE. SMS-oncology B.V. werd geadviseerd door Huurdersland.

Business park Schiphol-Oost is een bijzondere plek met een rijk verleden en een rijke toekomst. Hier zijn bedrijven gevestigd met groei en innovatie in hun DNA. Het is een business park met een inspirerende mix van uiteenlopende mensen en ondernemingen. Van koffiebrouwers tot business consultants. Van startups tot corporate. Op dit moment maken meer dan 75 bedrijven hun ambities waar op Schiphol-Oost, zoals: Perfetti van Melle, Honeywell, SMS-oncology, Athlon, Engie, Nest werkplekken en KLM. Op deze unieke, zakelijke omgeving is er ruimte voor nieuwe, (flexibele) huisvestingsconcepten en ruimte voor nieuwe huurders in bestaande kantoorgebouwen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
TREC
Telefoonnummer: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl