Persberichten

Stichting Kindercentra Midden Nederland Kind & Co huurt complex aan de Tirionlaan 1 in Utrecht

TREC heeft namens de eigenaar van het gebouw gelegen aan de Tirionlaan 1 in Utrecht een huurovereenkomst gesloten met Stichting Kindercentra Midden Nederland Kind & Co. De overeenkomst omvat in totaal circa 582,07 m² v.v.o. verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Het object is voorzien van een eigen parkeerterrein aan de voorzijde en een ruime tuin aan de achterzijde.

Het object is gelegen op het kantorenpark ‘Papendorp’ in Utrecht, op het rustigere deelgebied langs de Groenewoudsedijk, naast de Prins Clausbrug.

Met ruim 300 locaties in de provincies Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland is Kind & Co een grote speler in de kinderopvang. Toch heeft iedere opvanglocatie een eigen identiteit. Kleinschaligheid binnen een ervaren organisatie, waarin ruime ervaring en vakinhoudelijke kennis met elkaar wordt gedeeld. Stichting Kindercentra Midden Nederland Kind & Co heeft het gebouw aan de Tirionlaan 1 in Utrecht gehuurd en start hier op 1 januari voor 0-4 jarigen kinderopvang Woudrijk.

De belangen van de verhuurder zijn gedurende de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
TREC
Telefoonummer: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl