Persberichten

TREC neemt deel aan pilot van funda in business

Als het grootste en beste Nederlandse platform voor bedrijfshuisvesting wil funda in business vraag en aanbod in kantoorobjecten naadloos op elkaar aan laten sluiten. Omdat juist de kleinere, flexibele units soms moeilijk vindbaar zijn, start funda in business met een pilot waarmee de zoekfunctionaliteit wordt verbeterd. Het verwachte effect: passende resultaten voor zoekers en meer kansen voor makelaars.

TREC is een van de zes makelaarskantoren die deze zomer meewerken aan de pilot. Op de website van funda in business lees je een interview met IJsbrand Willemse over de deelname van TREC aan deze pilot:

https://www.fundainbusiness.nl/meer/artikel-fib/flexibiliteit-blijft-toverwoord/?utm_medium=social&utm_source=linkedin

‘Kleinere kantoorruimtes zijn erg gewild, maar onvoldoende zichtbaar en vindbaar op funda in business. Daarom worden aanpassingen gerealiseerd waarmee zoekers straks heel specifiek het aanbod kunnen doornemen. Zo komt ook de meest bescheiden kantoorunit als zoekresultaat naar voren.’ IJsbrand Willemse, vastgoedadviseur en partner bij TREC, vertelt over de pilot waarmee geen kleine unit meer over het hoofd kan worden gezien.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl