Persberichten

TREC zoekt nieuwe medewerker: Junior Vastgoedadviseur

TREC (Trinity Real Estate Company) is een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van commercieel vastgoed. Wij richten ons primair op het adviseren van de eigenarenzijde van de commerciƫle vastgoedmarkt. Om ons team in Amsterdam te versterken zijn wij per direct op zoek naar een junior vastgoedadviseur.

Als junior vastgoedadviseur opereer je in een enthousiast en professioneel team van adviseurs dat zich bezighoudt met de totale begeleiding van commerciƫle vastgoed transacties. Als gevolg van onze werkstrategie werk je intensief samen met de andere afdelingen binnen TREC.

Werkzaamheden:

Je voert uiteenlopende werkzaamheden uit op het gebied van verhuuractiviteiten, dit zal in eerst instantie onder begeleiding van de adviseurs, maar uiteindelijk zelfstandig en in teamverband gebeuren. Je bent betrokken bij het beantwoorden en bijhouden van zoekvragen, het opstellen van projectinformatie, huurvoorstellen en huurovereenkomsten. Hierbij ga je nauwkeuring te werk. Je verstrekt gegevens aan potentiele huurders, plant bezichtigingen en verhuurvergaderingen. Daarnaast zorg je voor het marketen van de kantoor- en bedrijfsgebouwen uit onze verhuurportefeuille.

Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien en ontwikkelen.

Functie eisen:

  • Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma, bij voorkeur in een vastgoed richting;
  • Eigenschappen die bij jou passen: zelfstandig, proactief, leergierig, accuraat, team player, klantgericht, commercieel denkvermogen, stressbestendig, enthousiast;
  • Je hebt een goede beheersing van het gehele MS Office pakket;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

Mocht je interesse hebben stuur dan je motivatie en je CV naar marieke.flaes@trec.nl of neem contact met ons op via 020-767 0330.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
P.C. Hooftstraat 150
1071 CG Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Reactorweg 301
3542 AD Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl