Persberichten

Trinity Vastgoed IX B.V verhuurt 535 m² kantoorruimte aan de Paasheuvelweg 20 te Amsterdam

Tinity Vastgoed IX B.V. heeft recent een huurovereenkomst afgesloten met Ugoo B.V. voor de huur van circa 535 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de vierde verdieping van het kantoorgebouw aan de Paasheuvelweg 20 te Amsterdam.

Na de komst van BinckBank B.V., XTANDIT B.V. en de aanwezigheid van huurder Keyprocessor is het gebouw met het aantrekken van de nieuwe huurder Ugoo B.V. bijna volledig verhuurd. Er is nog slechts 235 m² kantoorruimte beschikbaar op de 4e verdieping.

Voor Ugoo B.V. was de indeling van de vloeren en de kwaliteit van het gebouw met de compleet gerenoveerde hoofdentree en de gerenoveerde gemeenschappelijke ruimten reden om voor deze kantoorlocatie te kiezen.

Ugoo B.V. adviseert ondernemingen (met name in de technologische sector) bij het aanvragen van subsidies (zowel nationale als internationale subsidies). Ugoo B.V. was al in Amsterdam gevestigd en maakt nu de overstap naar het gebouw aan de Paasheuvelweg 20.

Trinity Vastgoed III B.V. werd bij het tot stand komen van deze verhuurtransactie vertegenwoordigd door haar asset manager BNP Paribas Real Estate. TREC in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield traden in deze op als verhurend makelaars.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl