Persberichten

Triuva verhuurt aan Container Centralen Benelux B.V.

Triuva Kapitalverwaltungsgesellschaft mbH heeft een lang jarige overeenkomt gesloten met Container Centralen Benelux B.V. met betrekking tot de huur van circa 2.000 m² v.v.o. kantoorruimte en 50 parkeerplaatsen in haar gerenoveerde kantoorgebouw Neptune One, gelegen aan de Neptunisstraat 71-93 te Hoofddorp.

Container Centralen optimaliseert transportstromen door Reusable Transport Items (RTI’S) te beheren, voor de sierteeltsector, retail en andere bedrijfstakken waar een snelle logistiek cruciaal is. Het bedrijf heeft voor haar nieuwe hoofdkantoor gekozen voor kantoorgebouw Neptune One vanwege de gerenoveerde en hoogwaardige staat van dit gebouw. De hieraan gekoppelde representatieve uitstraling, de mogelijkheden die de lay out van het gebouw biedt, de ligging op loopafstand van het NS station Hoofddorp, de uitstekende parkeernorm en bereikbaarheid in het algemeen. Triuva is zeer verheugd Container Centralen als nieuwe huurder in het gebouw te mogen verwelkomen en brengt met deze transactie de bezettingsgraad van het gebouw naar 90%.

Bij deze transactie werd Container Centralen geadviseerd door CBRE. Verhuurder Triuva Kapitalverwaltungsgesellschaft mbH werd geadviseerd door TREC in collegiale samenwerking met JLL.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl