Persberichten

TVHG Budget Group verhuurt 515 m² bedrijfsruimte aan het Orlyplein 159 in Amsterdam

TVHG Budget Group Netherlands B.V. heeft een onderhuurovereenkomst afgesloten met Marmaris Grill & Pizza B.V. voor 515 m² bedrijfsruimte op de begane grond van het gebouw, gelegen aan het Orlyplein 159 te Amsterdam. Het gebouw is na de komst van Marmaris Grill & Pizza volledig verhuurd, waarbij het Holiday Inn Express Hotel de grootste gebruiker is en supermarktketen Spar op de begane grond een City Store vestiging exploiteert.

Marmaris Grill & Pizza is een Mediterraans restaurant concept met inmiddels meerdere vestigingen in Amsterdam; alle gelegen op locaties nabij openbaar vervoersknooppunten, hotels en evenementenlocaties.

The Vincent Hotel Group, onderdeel van de Westmont Hospitality Group, is al meer dan 15 jaar actief op het gebied van het bezit en exploitatie van hotels in Nederland en voert merken als Holiday Inn, Holiday Inn Express, Hampton by Hilton & Novotel.

De belangen van TVHG Budget Group Netherlands B.V. zijn gedurende de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl