Persberichten

Vacature Investment Analist

TREC (Trinity Real Estate Company) is een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van commercieel vastgoed. Wij richten ons primair op het adviseren van de eigenarenzijde van de commerciële vastgoedmarkt. Om ons team te versterken zijn wij per direct op zoek naar een investment analist.

Als investment analist opereer je in een enthousiast en professioneel team van adviseurs (van junior tot senior) dat zich bezighoudt met de totale begeleiding van commerciële vastgoed transacties. Als gevolg van onze werkstrategie werk je intensief samen met de andere afdelingen binnen TREC.

In jouw rol als investment analist ondersteun je de andere commerciële collega’s in het streven naar een zo hoog mogelijk niveau van dienstverlening. De focus ligt hierbij op het uitwerken van huurvoorstellen, huurovereenkomsten, opstellen en managen van project- en beleggingsinformatie, data- en transactie management, uitwerken van koopovereenkomsten, voorbereiden van verhuur- en verkoopprocessen, begeleiden van aan- en verkooptransacties, due diligence werkzaamheden etc.

Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien en ontwikkelen.

 

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma, bij voorkeur in een vastgoed richting;
  • Je bent in staat zelfstandig dossiers af te handelen;
  • Je bent resultaatgericht;
  • Je bent nauwkeurig;
  • Je hebt een goede beheersing van het gehele MS Office pakket;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

Mocht je interesse hebben stuur dan je motivatie en je CV naar marieke.flaes@trec.nl of neem contact met ons op via 020-767 0330.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl