Referenties

Snippe Projecten

Snippe Projecten is een projectontwikkelaar die onder andere woningen maakt die voor méér dan 100% aansluiten bij de woonwensen van de doelgroep. De belangen van de gemeente en eventuele samenwerkingspartners worden zorgvuldig afgewogen. Samen met hen willen ze optimale kwaliteit bereiken, bijvoorbeeld door de architect te kiezen die perfect bij het project past. Samen met de architect werken ze een verrassend creatief plan uit, in combinatie met een financieel aantrekkelijk resultaat. Vervolgens gaan ze van droom naar daad. Van plan naar werkelijkheid. Dankzij een uitgekiende marketingstrategie vinden ze de kopers en huurders voor de woningen en bedrijfsruimten.

De ambitie van Snippe Projecten is om breed in Nederland op deze manier projecten te realiseren. Niet alleen in Amsterdam, maar ook in andere gemeentes, met name de randsteden, zijn zij volop in voorbereiding. Op dit moment werkt Snippe Projecten aan meer dan 3.000 woningen.

TREC treedt voor Snippe Projecten op als adviseur bij de verhuur van kantoorgebouw Holland Park Offices gelegen aan de Eekholt 40-42 te Diemen Zuid.

terug naar overzicht

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl