Trec

Wie zijn wij?

Bart Oonk

Bart Oonk

E-mail: bart.oonk@trec.nl
Mobiel: +31 (0)6 50 67 11 33
Kantoor: Amsterdam

Bart J.H. Oonk startte zijn commercieel vastgoedcarrière in 2001 bij internationaal vastgoedadviseur Savills. Hier was hij verantwoordelijk voor het managen en verhuren van vastgoed van diverse nationale en internationale vastgoedinvesteerders. Eerst als accountmanager op de afdeling property management, later als adviseur op de afdeling agency. In 2004 werd Bart als real estate manager bij het World Trade Center Amsterdam verantwoordelijk voor de verhuur van ca. 120.000 m² en was hij betrokken bij diverse renovatieprojecten. Vanaf 2006 was hij werkzaam bij Jones Lang LaSalle als senior adviseur en verantwoordelijk voor de begeleiding van diverse nationale en internationale organisaties bij huur- en of kooptransacties en voor diverse nationale en internationale vastgoedinvesteerders en ontwikkelaars bij de advisering en begeleiding van verhuur- en of verkooptransacties.

IJsbrand P.J. Willemse

IJsbrand P.J. Willemse

E-mail: ijsbrand.willemse@trec.nl
Mobiel: +31 (0)6 137 494 62
Kantoor: Utrecht

IJsbrand P.J. Willemse is zijn carrière begonnen in 2008 bij Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting in Utrecht en heeft hier zijn werkervaring opgedaan in de commerciële vastgoed branche. IJsbrand was bij Ans de Wijn voornamelijk verantwoordelijk voor de aan- en verhuur van kantoor- en bedrijfsruimte. Na 9 jaar dienstverband bij Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting was het tijd voor een volgende stap. Sinds januari 2018 is IJsbrand werkzaam bij TREC als vastgoedadviseur, waar hij zich voornamelijk richt op het optimaliseren en uitbreiden van de verhuurportefeuille.

Tim Philippus

Tim Philippus

E-mail: tim.philippus@trec.nl
Mobiel: +31 (0)6 10 97 78 43
Kantoor: Amsterdam

Tim Philippus is in 2016 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen, waar hij de bacheloropleiding ‘Human Geography & Urban and Regional Planning’ en de masteropleiding ‘Real Estate Studies’ heeft afgerond. Naast zijn studie heeft hij de nodige praktijkervaring opgedaan, als voorzitter en secretaris van een bouwcommissie gedurende een fulltime bestuursjaar, bij een van de grootste studenten tennisverenigingen van Nederland. Sinds september 2016 is Tim werkzaam als vastgoedadviseur bij TREC waar hij mede verantwoordelijk is voor de verhuurportefeuille.

Stijn Zwart

Stijn Zwart

E-mail: stijn.zwart@trec.nl
Mobiel: +31 (0)6 83 67 00 91
Kantoor: Amsterdam

Stijn Zwart is in 2018 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, waar hij de bacheloropleiding ‘Commerciële Economie’ heeft afgerond. Gedurende zijn primaire studie heeft hij nog een twee jaar durende cursus tot ‘Shipbroker’ gevolgd, aan het STC college te Rotterdam. Deze heeft hij in 2017 succesvol afgerond. Tijdens en na het afronden van zijn studie heeft hij de nodige werkervaring opgedaan, als oprichter van een evenementenbureau genaamd TNG-Group en tevens als assistent bij Amstel Shipping BV. Sinds april 2019 is Stijn werkzaam als vastgoedadviseur bij TREC waar hij mede verantwoordelijk is voor de verhuurportefeuille.

Marieke Flaes

Marieke Flaes

E-mail: marieke.flaes@trec.nl
Kantoor: Amsterdam

Marieke Flaes is sinds 2006 werkzaam in de commercieel vastgoedsector. Zij begon als Office Manager / directiesecretaresse bij het toenmalige GPT Halverton (inmiddels Internos) alwaar ze, naast het ondersteunen van de directieleden, diverse office management werkzaamheden uitvoerde, evenementen organiseerde en zich bezighield met de marketing en PR. Marieke groeide bij GPT Halverton door tot Marketing Manager. In deze functie was zij verantwoordelijk voor de marketing en PR van de Nederlandse vastgoedportefeuille, welke bestond uit kantoor-, logistieke en industriële objecten. Na een uitstap buiten de vastgoedsector trad Marieke in 2011 in dienst bij de investment management organisatie PingProperties als Assistant Director Asset Management. Naast het ondersteunen van de Director Asset Management hielp zij daar met de aansturing en ondersteuning van het volledige Asset Management team. Bij TREC zorgt Marieke als Office Manager / Commercieel Medewerkster voor het reilen en zeilen van diverse zaken op kantoor en voor commerciële ondersteuning.

Patty Nagel

Patty Nagel

E-mail: patty.nagel@trec.nl
Kantoor: Amsterdam

Patty Nagel is sinds 2009 werkzaam in de commercieel vastgoedsector. Zij is begonnen als receptioniste/ Office Manager bij investment management organisatie PingProperties, waarbij zij verantwoordelijk was voor organisatorische en de secretariële zaken. Vanuit deze functie groeide zij door tot een volwaardige secretaresse en hielp zij samen met Marieke Flaes met de ondersteuning van het volledige Asset Management team. Na een (korte) overstap naar Savills in 2014, trad Patty in 2015 in dienst bij CBRE als team assistent. In deze functie hield zij zich voornamelijk bezig met het ondersteunen van de consultants in de twee deelgebieden Amsterdam Centrum en Amsterdam Zuidoost. Hierbij ondersteunde zij bij het organiseren van events, het maken van pitches, het opstellen van alle documentatie en het reilen en zeilen van diverse kantoorzaken. Sinds juni 2018 is Patty werkzaam bij TREC als secretaresse Office Manager.

TREC contactgegevens

TREC Amsterdam
Jozef Israëlskade 48 B
1072 SB Amsterdam

Tel: +31 (0)20 767 0330
E-mail: info@trec.nl

TREC Utrecht
Adelboldstraat 33
3553 SH Utrecht

Tel: +31 (0)30 307 9610
E-mail: utrecht@trec.nl