Aalsmeerweg 18

1059 AJ Amsterdam

Details

Adres Aalsmeerweg 18
1059 AJ Amsterdam
Huurprijs € 2.543 per maand
Status Verhuurd onder voorbehoud
Oppervlakte 106 m²
Units vanaf 106 m²
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging In woonwijk
Snelweg op 500 m tot 1000 m
Bouwjaar 1927

Omschrijving

OBJECT
De praktijkruimte is gelegen aan de Aalsmeerweg 18, in de zeer gewilde Hoofddorpplein buurt. Deze levendige buurt biedt een bruisende omgeving met een gevarieerd aanbod aan winkels, eetgelegenheden en recreatiemogelijkheden binnen handbereik.

De beschikbare ruimte bevindt zich in het hart van de Hoofddorppleinbuurt, met een diversiteit aan speciaalzaken, supermarkten zoals Albert Heijn en Ekoplaza, gezellige koffiebars, cafés en restaurants, inclusief die aan de Amstelveenseweg. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals kinderopvang, (internationale) scholen en speeltuinen op loopafstand beschikbaar. Recreatiemogelijkheden zijn ruimschoots aanwezig met het Vondelpark, Amsterdamse
Bos, Rembrandtpark en de Nieuwe Meer, allemaal op loop- of fietsafstand. Culturele voorzieningen zoals het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en Concertgebouw zijn gemakkelijk per fiets bereikbaar binnen 10 minuten. Daarnaast bevinden sportfaciliteiten zoals sportscholen, tennisbanen en voetbal- en hockeyclubs zich ook in de nabije omgeving.

De ruimte is momenteel specifiek ingericht als tandartspraktijk. Een soortgelijk gebruik heeft de voorkeur vanwege de huidige indeling.

OPPERVLAKTE
Voor verhuur is er circa 106 m² praktijkruimte beschikbaar gelegen op de begane grond beschikbaar. Tevens is er nog een kelder beschikbaar waar de meters voor het gas, water en elektra aanwezig zijn en opslag mogelijk is.

De ruimte is momenteel specifiek ingericht als tandartspraktijk. Een soortgelijk gebruik heeft de voorkeur vanwege de huidige indeling.

PARKEREN
De parkeermogelijkheden bij de Aalsmeerweg in Amsterdam zijn over het algemeen goed. In de directe omgeving van het gebouw zijn er verschillende opties beschikbaar voor zowel betaald parkeren op straat als parkeergarages. De wachttijd bedraagt momenteel één maand voor het verkrijgen van een parkeervergunning (bron: Gemeente Amsterdam).

HUURPRIJS
Praktijkruimte: € 2.543,08 per maand.

BTW
Onbelaste verhuur behoord tot de mogelijkheden.

Huurperiode:
In overleg.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt in huidige staat opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- Huidige vloerafwerking (vinyl tegels);
- Systeemplafonds voorzien van led verlichting;
- Airco;
- Huidige indeling middels scheidingswanden;
- 3 behandelkamers inclusief sterilisatieruimtes;
- Pantry;
- Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een tuin.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van de Aalsmeerweg in Amsterdam is uitstekend, zowel met eigen vervoer als het openbaar vervoer.

Per auto:
Met eigen vervoer is de Aalsmeerweg goed bereikbaar vanaf verschillende belangrijke verkeersaders, zoals de A10 ringweg van Amsterdam. Vanaf de A10 kunt u eenvoudig de afslag nemen naar de nabijgelegen afritten, zoals afrit S106 of S107, afhankelijk van uw richting. Van daaruit is het slechts een korte rit naar de Aalsmeerweg.

Per openbaar vervoer:
Voor reizigers met het openbaar vervoer is de Aalsmeerweg ook goed bereikbaar. Verschillende tram- en buslijnen bedienen de nabije omgeving. Tramlijn 1 en 17 hebben haltes in de buurt, waaronder haltes op de Overtoom en de Kinkerstraat, op loopafstand van de Aalsmeerweg. Bovendien zijn er diverse buslijnen die langs de nabijgelegen straten rijden.
Terug naar overzicht