Hogehilweg 24

1101 CS Amsterdam

Details

Adres Hogehilweg 24
1101 CS Amsterdam
Huurprijs € 215 per vierkante meter per jaar
Status Beschikbaar
Oppervlakte 3.717 m²
Units vanaf 295 m²
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging Kantorenpark
Snelweg op 500 m tot 1000 m
Bouwjaar 2002
Energielabel A

Omschrijving

OBJECT:
De Hogehilweg 24 is een vrijstaand en representatief kantoorgebouw. Het kantoorgebouw beschikt over circa 3.717 m² v.v.o. verdeeld over de begane grond en zes bovengelegen verdiepingen. Bij aankomst springt de hoge glazen entree direct in het oog. Het vele glas zorgt voor veel lichtinval en maakt de ruimte indrukwekkend.

De hartelijke ontvangst met koffie en de bistro-achtige opzet geven een vriendelijk en huiselijk gevoel. Via het trappenhuis of één van de twee liften bereikt u de kantoorruimtes. Elke verdieping wordt gesplitst door de middenkern waar zich onder andere de toiletgroepen bevinden. Daarnaast heeft elke vloer een eigen pantryaansluiting. Eén van de unieke kenmerken is de extra hoge kantoorruimte op de 6e verdieping, waar het uitzicht adembenemend is.

Op dit moment wordt het volledige gebouw grootschalig gerenoveerd als het gaat om ‘look & feel’ en installaties. Het buitengebied en de entree worden vernieuwd en qua duurzaamheid krijgt het kantoorgebouw energielabel A.

AMSTEL III:
Het gebied Amsterdam Zuidoost ontwikkelt zich continu, waardoor de bedrijvigheid groeiende is. In de directe omgeving bevinden zich ook de hoofdkantoren en vestigingen van ABN AMRO, Deutsche Bank, ING, Regus, Cisco Systems, Citibank, Graydon, De Bijenkorf, Amex, Adidas en Telfort.

In Amsterdam Zuidoost - een gebied dat zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot ‘tweede uitgaanscentrum van de hoofdstad door de vele leisure voorzieningen die aanwezig zijn.’ - ligt het solitaire kantoorgebouw Hogehilweg 24. Een unieke locatie waar bedrijven zich kunnen afficheren met werken, ontspannen, sporten en entertainment.

Het gebied zal zich de komende jaren nog verder transformeren. Amstel III, het gebied waar Hogehilweg 24 ligt, wordt een mix van wonen en werken waar groen een belangrijke rol gaat spelen. ArenaPoort verandert in een entertainment locatie waar 5.700 nieuwe woningen worden gebouwd. Hier zullen ook stadsparken en pleinen worden gerealiseerd.

OPPERVLAKTE:
Op dit moment is 3.717 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar, welke als volgt in het gebouw zijn onderverdeeld:
Begane grond (unit 0.1) ca. 295 m² v.v.o. kantoorruimte
1e verdieping (unit 1.1) ca. 473 m² v.v.o. kantoorruimte
2e verdieping (unit 2.1) ca. 590 m² v.v.o. kantoorruimte
3e verdieping (unit 3.1) ca. 303 m² v.v.o. kantoorruimte
4e verdieping (unit 4.1) ca. 590 m² v.v.o. kantoorruimte
5e verdieping (unit 5.1) ca. 590 m² v.v.o. kantoorruimte
6e verdieping (unit 6.1) ca. 590 m² v.v.o. kantoorruimte

PARKEREN:
In de ondergelegen parkeergarage zijn 36 parkeerplaatsen beschikbaar. Hiernaast zijn er nog extra parkeerplaatsen in de directe omgeving beschikbaar waardoor er een zeer gunstige parkeerratio is van 1:57.

HUURPRIJZEN:
Kantoorruimte: € 215,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeerplaats: € 1.950,- per plaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huuringangsdatum:
In overleg.

OPLEVERINGSNIVEAU:
- Systeemplafonds voorzien van LED verlichtingsarmaturen (in de gangzone etc. zijn de systeemplafonds verwijderd
voor een industriële look en feel);
- Wit geschilderde constructie wanden;
- Vernieuwde technische installaties (koelmachine, cv-ketels en gebouwbeheersysteem);
- Vernieuwde entree op basis van impressies;
- Koffiebar en aansluitend terras op de begane grond;
- Vernieuwde toiletgroepen op elke verdieping.

BEREIKBAARHEID:
Het gebouw is zeer goed bereikbaar per zowel eigen als openbaar vervoer en biedt bovendien uitstekende parkeermogelijkheden.

Per auto:
De Hogehilweg 24 bevindt zich vrijwel direct naast de afslag A9. Ook via de A2 en A10 is de Hogehilweg 24 goed bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Per openbaar vervoer is de bereikbaarheid zeer goed. Binnen enkele minuten loopafstand bevinden zich de bus, trein (Station Bijlmer-ArenA) en metro (halte Bullewijk).

Trein:
Vanaf NS station Bijlmer ArenA Amsterdam zijn Amsterdam Centraal Station, Amsterdam RAI, Amsterdam Zuid, Amsterdam Schiphol Airport, Zaandam, Alkmaar, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Amersfoort, Deventer en vele andere bestemmingen eenvoudig te bereiken.

Metro:
Het NS station Amsterdam Bijlmer ArenA is een stop van de metrolijnen 50 (Amsterdam Isolatorweg – NS station Amsterdam Zuid – Gein) en 54 (NS station Amsterdam Centraal – Gein). Hierdoor zijn gemiddeld iedere 8 minuten - in beide richtingen – metroverbindingen mogelijk. Metro station Bullewijk bevindt zich tevens op loopafstand.
Terug naar overzicht