Transformatorweg 74

1014 AK Amsterdam

Details

Adres Transformatorweg 74
1014 AK Amsterdam
Huurprijs € 263 per vierkante meter per jaar
Status Beschikbaar
Oppervlakte 752 m²
Units vanaf 752 m²
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging Bedrijventerrein
Snelweg op minder dan 500 m
Bouwjaar 2003
Energielabel A+++

Omschrijving

FLEXIBEL BESCHIKBAAR
De eerste verdieping van Quarter Plaza is nu op flexibele basis te huur voor een korte huurperiode vanaf 6 maanden.

TURN KEY-OPLEVERNIVEAU
De ruimte wordt volledig gerenoveerd en gemeubileerd opgeleverd. De ruimte beschikt over een open werkvloer met moderne vloerafwerking, 4 vergaderkamers en een schitterende pantry – eethoek.

OPPERVLAKTE
In overleg is er circa 752 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar, gelegen op de 1e verdieping van het kantoorgebouw.

PARKEREN & LAADVOORZIENINGEN
Parkeren is mogelijk in de ondergelegen beveiligde parkeergarage. De parkeernorm bedraagt 1:67 m² v.v.o.

Verhuurder is druk bezig met het realiseren van laadvoorzieningen in de afgesloten parkeergarage onder het gebouw. Zo kunnen huurders de elektrische auto’s opladen terwijl ze aan het werk zijn.

OBJECT
Het kantoorgebouw ‘Quarter Plaza’ is gelegen aan de Transformatorweg, hoek Kabelweg, in het Noordelijke gedeelte van het Sloterdijk/Westpoort gebied. Quarter Plaza is een modern en industrieel kantoorgebouw met onder meer een koffiebar welke tevens een ontmoetingsplek is voor zowel sociale als zakelijke contacten. Het kantoorgebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 10.741 m² verdeeld over de begane grond en de 1e tot en met de 7e verdieping. Onder het gebouw bevindt zich een afgesloten parkeergarage.

In de directe omgeving van het gebouw zijn verschillende faciliteiten gevestigd waaronder het Ibis hotel alsmede diverse eetgelegenheden. Vanwege de gunstige ligging en de optimale bereikbaarheid hebben zich inmiddels diverse toonaangevende bedrijven gevestigd waaronder Dell, Ziggo, Vodafone, Netflix, Telegraaf, Deloitte en Maandag Interim Professionals.

HUURPRIJZEN
Kantoorruimte: Vanaf € 263,- per m² per jaar;
Parkeerplaats: € 1.600,- per plaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

SERVICEKOSTEN
Vanaf € 65,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

ENERGIELABEL
Quarter Plaza is voorzien van een energielabel A+++ en beschikt tevens over een BREEAM Very Good rating.

FACILITEITEN
Het kantoorgebouw maakt onderdeel uit van Quarter Offices waarin diversen faciliteiten (gelegen op loopafstand) gedeeld worden, de huurders van de drie gebouwen mogen hier gebruik van maken, waaronder:
- Restaurant (Podium);
- Meeting rooms (Avenue & Podium);
- Bemande receptie (Plaza, Avenue & Podium) met koffiebar.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het gebouw is uitstekend te bereiken met het eigen vervoer via de Ringweg A10 en de snelweg A5 (Westrandweg). De binnenstad van Amsterdam bereikt u binnen 10 minuten via de S102 richting de Van Diemenstraat en Schiphol is binnen 15 autominuten te bereiken.

Per openbaar vervoer:
Het gebouw is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Voor het gebouw stoppen buslijnen 48 en 348 en intercity station Amsterdam Sloterdijk ligt op loopafstand Op Station Sloterdijk zijn diverse trein-, metro-, tram- en busverbindingen aanwezig. Met de trein zijn er verbindingen richting Haarlem, Zaandam en Amsterdam Centraal. Met metrolijn 50 en tramlijn 12 bent u binnen korte tijd in het centrum van Amsterdam.
Terug naar overzicht