Bloemlaan 4

2132 NP Hoofddorp

Details

Adres Bloemlaan 4
2132 NP Hoofddorp
Huurprijs € 185 per vierkante meter per jaar
Status Beschikbaar
Oppervlakte 3.215 m²
Units vanaf 250 m²
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging Kantorenpark
Snelweg op minder dan 500 m
Bouwjaar 2010
Energielabel A

Omschrijving

OBJECT & OMGEVING:
Het kantoorgebouw ‘ROSE’ is gelegen aan de Bloemlaan 4 in Hoofddorp op een markante zichtlocatie aan de doorgaande weg (N201) vlakbij de rijkswegen A4, A5 en A9. ‘ROSE’ bevindt zich tevens op een steenworp afstand van Schiphol en Amsterdam, nabij kantorenpark Beukenhorst-Oost.

‘ROSE’ omvat in totaal circa 3.215 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de 5 bovengelegen verdiepingen, alsmede 85 parkeerplaatsen verdeeld over de ondergelegen parkeergarage en het eigen parkeerdek. Tevens beschikt ‘ROSE’ over een riante tuin met terras.

‘ROSE’ wordt de komende tijd gerenoveerd, zodat het klaar is voor moderne bedrijven die ruimte zoeken om te groeien. De begane grond gaat na de renovatie het sociale hart van ‘ROSE’ vormen. Hier kunt u elke ochtend uw verse koffie in het meeting café halen en heeft u direct toegang tot de gezamenlijke tuin met terras. Op de begane grond kunt u elkaar informeel ontmoeten. Er zullen tevens diverse zitgelegenheden gecreëerd worden. Tot slot zijn er diverse hotels in de directe nabijheid gelegen, waaronder een NH Hotel en een Hyatt Hotel. De hotels bieden diverse faciliteiten, zoals vergaderaccommodaties, restaurants, fitnessruimten, een spa en een zwembad.

Door de goede bereikbaarheid en strategische ligging is Hoofddorp uitgegroeid tot een belangrijk zakencentrum voor gerenommeerde (inter)nationale bedrijven, zoals Rabobank, Asics, L’Oreal, Bosch, Siemens, Fedex, Danone en YoungCapital. Hierdoor is ‘ROSE’ de ideale locatie voor (inter)nationaal zakenverkeer.

BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid van ‘ROSE’ per openbaar vervoer is uitstekend! Het bedrijventerrein heeft namelijk een eigen R-Net bushalte verbinding, waar in spitsuren 10 maal per uur een bus vertrekt. NS-station Schiphol is op 1 halte gelegen en NS-station Hoofddorp is op 2 haltes gelegen.

Per auto:
De bereikbaarheid is zonder meer uitstekend te noemen met de op-/afrit van de A4/A44 (Amsterdam - Den Haag - Rotterdam), en de A5 op slechts enkele autominuten afstand. De Luchthaven Schiphol is per auto bereikbaar in enkele minuten.

Per openbaar vervoer:
Het NS-station Hoofddorp is gelegen in de directe nabijheid van ‘ROSE’, de snelle busverbinding van R-Net heeft bij het NS station tevens een halte. Deze busverbinding tussen Haarlem (via Schiphol) naar Amsterdam-Zuidoost (lijn 300) en tussen Nieuw-Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid WTC (lijn 397) garandeert een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer. De fietsafstand van het station naar ‘ROSE’ is slechts 7 minuten.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Naast het meeting café op de begane grond vindt u op de 5 bovengelegen verdiepingen diverse kantoorruimtes die casco gerenoveerd worden opgeleverd, inclusief:
- Pantryaansluiting;
- Sanitaire voorzieningen per verdieping;
- Geëgaliseerde vloer;
- Gesausde en geschilderde bouwkundige wanden;
- Systeemplafond met LED inbouw-verlichtingsarmaturen;
- Energielabel A.

OPPERVLAKTE:
Voor de verhuur is momenteel circa 3.215 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, als volgt verdeeld:
Begane grond : ca. 256 m² v.v.o. kantoorruimte
1e verdieping : ca. 575 m² v.v.o. kantoorruimte
2e verdieping : ca. 608 m² v.v.o. kantoorruimte
3e verdieping : ca. 608 m² v.v.o. kantoorruimte
4e verdieping : ca. 608 m² v.v.o. kantoorruimte
5e verdieping : ca. 560 m² v.v.o. kantoorruimte

Deelverhuur is mogelijk vanaf circa 250 m² v.v.o. kantoorruimte.

PARKEREN:
‘ROSE’ beschikt over een ruime parkeervoorziening, zowel in de ondergelegen parkeergarage als op het eigen parkeerterrein. In totaal zijn er 85 parkeerplaatsen beschikbaar.

HUURPRIJZEN:
Kantoorruimte: € 185,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeerplaats: € 1.250,- per plaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten:
Nader te bepalen.
Terug naar overzicht