Polarisavenue 1

2132 JH Hoofddorp

Details

Adres Polarisavenue 1
2132 JH Hoofddorp
Huurprijs € 190 per vierkante meter per jaar
Status Beschikbaar
Oppervlakte 4.312 m²
Units vanaf 1.736 m²
Hoofdbestemming Kantoorruimte
Ligging Kantorenpark
Snelweg op 2000 m tot 3000 m
Bouwjaar 1992
Energielabel A+

Omschrijving

SINGEL TENANT
Bouwdeel A is als single tenant te huur. Het bouwdeel heeft een totale oppervlakte van circa 4.324 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over drie bouwlagen. Bouwdeel A beschikt over een zelfstandige entree en wordt, vanaf circa 1.736 m² v.v.o. kantoorruimte als single-tenant optie aangeboden. Deze unieke single tenant optie is volledig naar eigen wensen in te richten. Daarnaast kunt u als huurder gebruik maken van alle faciliteiten in de andere bouwdelen van Transpolis, zoals een full-service receptie die uw bezoek vriendelijk te woord staat, een huismeester voor alledaagse vragen, bedrijfsrestaurant met terras, vergaderruimten en auditorium, deelfietsen en een eigen shuttle service van het NS-station Hoofddorp van en naar Transpolis.

Bouwdeel A biedt daarmee de mogelijkheid voor het creëren van een eigen identiteit zoals bij een single tenant gebouw en eveneens de beleving en faciliteiten van een multi-tenant gebouw.

TRANSPOLIS
Transpolis is gelegen in kantorenpark Beukenhorst-Oost en kan worden gezien als ‘De Poort’ van de kantorengebieden Beukenhorst te Hoofddorp. Dit kantoorgebouw wordt ook wel de ‘Eye-catcher’ van Hoofddorp genoemd door de goede locatie ten opzichte van de Rijksweg A4 en de Kruisweg. Met name door de strategische ligging nabij Amsterdam Schiphol Airport, heeft de regio Haarlemmermeer en de kantorenparken Beukenhorst- Oost en Beukenhorst-Zuid in Hoofddorp een internationale aantrekkingskracht. Mede hierdoor hebben zich diverse gerenommeerde (internationale) ondernemingen zich in de omgeving van Transpolis gevestigd, zoals L’Oréal, Hertz, TNT, Asics, Buma Stemra en Omron.

Transpolis heeft met zijn kwaliteit, serviceniveau, voorzieningen en bewezen track record in bezettingsgraad een fundamentele positie ten opzichte van het overige aanbod in Hoofddorp.

OPPERVLAKTE
Voor verhuur is er circa 4.312 m² v.v.o. kantoorruimte aaneengesloten beschikbaar (vanaf. 1.736 m² v.v.o.), als volgt verdeeld:
Gebouw A
Begane grond (0A1a + 0A1b) ca. 449 m² v.v.o. kantoorruimte in overleg beschikbaar
1e verdieping (1A1 + 1A2 + 1A3) ca. 1.942,25 m² v.v.o. kantoorruimte in overleg beschikbaar
2e verdieping (2A1 + 2A2 + 2A3) ca. 1.920,84 m² v.v.o. kantoorruimte in overleg beschikbaar.

PARKEREN
Het kantoorgebouw beschikt over een parkeergarage en een vernieuwd eigen afgesloten parkeerterrein. De parkeernorm bedraagt 1:42.

Echter zijn er momenteel 133 parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur, waardoor er in overleg de mogelijkheid bestaat tot het huren van extra parkeerplaatsen op flexibele basis.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: Vanaf € 190,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeerplaatsen: € 1.250,- per plaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 70,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot met nacalculatie (prijspeil 2023).

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

HUURPERIODE
5 jaren + 5 optiejaren.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Gerenoveerde algemene centrale entree met bemande receptie;
- Speciaal ontworpen kabelgoten met aansluitingen voor data-, spraak- en elektrabekabeling, voorzien van elektra;
- Mechanisch ventilatiesysteem voorzien van topkoeling;
- Te openen ramen;
- Systeemplafonds met ingebouwde LED verlichtingsarmaturen;
- Hoogwaardige telecommunicatie infrastructuur;
- Lichtregeling d.m.v. detectie (energiezuinig);
- 5 Liften;
- Beveiliging;
- Sanitaire voorzieningen inclusief douchefaciliteiten.

ENERGIELABEL
Transpolis is reeds voorzien van een energielabel A+ en beschikt over een BREEAM Excellent rating.

VERDUURZAMING:
BREEAM
Breeam bestaat sinds 2009 en is een duurzaamheidscertificering die verder gaat dan alleen het energieverbruik. Dit keurmerk beoordeelt de duurzaamheidsprestatie van bestaande gebouwen binnen negen verschillende aandachtsgebieden op basis van credits en onderdelen waar punten voor behaald kunnen worden. Met BREEAM kan de duurzaamheid van een gebouw dus objectief worden gemeten en worden vergeleken met andere gebouwen. Daarnaast biedt BREEAM de mogelijkheid om de score van het eigen gebouw in de komende jaren te verbeteren. Dit maakt niet alleen het gebouw duurzamer, het draagt ook bij aan lagere energiekosten, een beter binnenklimaat van het gebouw en een gezondere werkomgeving.

Het kantoorgebouw beschikt inmiddels over een BREEAM Excellent rating conform BREEAM-NL In-Use Asset 2016 V1.0. Dit wordt doorgaans gezien als de hoogste rating voor bestaande bouw.

VOORZIENINGEN
- Bemande full service receptiedesk;
- Shuttlebus service naar het NS station Hoofddorp;
- Deelfietsen, handig voor een boodschap of afspraak in de buurt;
- Elektrische oplaadpunten;
- Bedrijfsrestaurant met een sfeervolle bar en groot zonneterras;
- Gloednieuw vergadercentrum bestaande uit 8 grote- en kleinere vergaderruimten en auditorium voor 200 personen;
- Business Center gemanaged door de grootste aanbieder van flexibele werkplekken in de wereld met een netwerk van ruim 1500 locatie;
- Centrale postkamer met interne bezorgdienst;
- Huismeester/handyman.

RENOVATIE ALGEMENE RUIMTEN
Eigenaar is voornemens om de buitenruimte, de entree, receptie, bedrijfsrestaurant en het vergadercentrum grootschalig te renoveren. Zo zal de lobby met het Business Center en het restaurant in verbinding komen te staan en zullen er fijne overleg/ werkplekken gecreëerd worden. De renovatie van het buitenterrein - wordt Q1 2024 gestart.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het gebouw is bereikbaar via Rijksweg A4 en A5 – ‘Westrandweg’ – via de afslag 3 (Hoofddorp – Aalsmeer) en provinciale weg N201 – de doorgaande weg vanaf Zandvoort naar Hilversum. Deze afslag geeft directe toegang tot de kantorenparken Beukenhorst - Oost en Beukenhorst-Zuid.

Per openbaar vervoer:
Ook met het openbaar vervoer is het object zeer goed bereikbaar. Kantorenpark Beukenhorst Oost grenst aan NS station Hoofddorp. Vanaf NS station Hoofddorp zijn er directe verbindingen naar: Amsterdam Schiphol Airport, Amsterdam-Zuid, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Centraal, Zaandam, Purmerend, Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen,
Utrecht, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Den Bosch, Arnhem, Nijmegen en vele tussenstops op deze routes.

Vanaf NS Station Hoofddorp is Transpolis per shuttle bus - als standaard service van de gebouweigenaar - in enkele minuten bereikbaar. Verder kan de afstand tussen het kantoorgebouw en het NS station te voet in circa 10 minuten worden afgelegd. Ten slotte beschikt het kantorenpark Beukenhorst-Oost over een tweetal haltes: Hoofddorp Station en Hoofddorp Beukenhorst. Middels de snelle busverbindingen van R-Net buslijnen 300, 340, 341 en 397 zijn bestemmingen als Amsterdam, Schiphol, Nieuw Vennep, Haarlem goed bereikbaar.

Meer informatie vindt u in onze brochure of neem contact met ons op via 020-7670330.
Terug naar overzicht