PROJECTMANAGEMENT

Samen met u inventariseert TREC Development Services uw wensen ten behoeve van uw ideale kantoorruimte of bedrijfsruimte, werkt de wensen uit, ontwerpt de plannen en bouwt TREC uw kantoor binnen de overeengekomen termijn.

Het ontwerp- en bouwproces is voor TREC de uitdaging naar het optimale resultaat. TREC bedenkt, ontwerpt en offreert slimme oplossingen voor uw ontwerpvraagstukken.

Vanwege de korte lijnen met onze partners is het voor TREC mogelijk snel, efficiënt en tegen zeer gunstige tarieven haar diensten, kennis en producten aan te kunnen bieden.

Door enthousiasme en gedrevenheid zoekt TREC ook binnen de opdracht de grenzen op van prijs, kwaliteit, snelheid en duurzaamheid. Hierdoor blijft TREC binnen de vooraf met de opdrachtgever afgesproken planning en budget en nemen het werk van u zoveel als mogelijk uit handen.

BEHEER

TREC Development Services neemt het beheer van uw object graag uit handen, of het nu gaat om een multi tenant of singel tenant kantoor of bedrijfsgebouw of een portefeuille. Hierbij streven wij ernaar om u zoveel mogelijk te ontzorgen, het object goed te onderhouden en een goed contact met de huurders op te bouwen. 

TREC helpt u graag op het gebied van:

  • Commercieel beheer
  • Administratief beheer
  • Technisch beheer